MARCVS Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam wszystkich mieszkańców naszej pięknej Lubelszczyzny !OKK Jako że często nachodzi mnie chęć na wypady, wycieczki, lub przejażdżki !OK Po okolicy, i nie tylko a jestem często zmuszony robić to sam, pragnę zaproponować taki temat, w którym będziemy mogli wszyscy się objawić, innym mieszkańcom naszego regionu Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No rzecz jasna się dopisuje do listy, ale na razie jedynym moim oficjalnym pojazdem dwukołowym jest rower Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 TO JEST NAS TYLKO DWÓCH W LUBELSKIM????? Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 !V No ja nie wiem do której strony Wisły się przyznać ....he he, ale wiem jedno obie lubię i Mazowsze i Lubelszczyznę ....korzeniami to jednak Lubelszczyzna Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi