Skocz do zawartości
Forum Burgmania

RODZINNY PIKNIK MOTOCYKLOWY

Gość NIBIRU

Rekomendowane odpowiedzi

W dodatku robi to mój ulubiony CLUB ROCK oraz B.M. SOKÓŁ

KLUB MOTOCYKLOWY KLEKOT, GRYF

I pewnie Ci tam brakuje Twojej ulubionej Burgmanii !OKK

Jak Krakau nie wypali, to chętnie zobaczę co tam zaserwują !OK

I pewnie Ci tam brakuje Twojej ulubionej Burgmanii :)

Wielką stratą dla ludzkości byłoby gdyby nie pojawił się tam żaden maxi skuter....

A poza tym to jest piknik rodzinny...a ja nie mam rodziny... ;)

I skąd wiedziałeś że tak bardzo lubię Burgmanię ?? :)

I skąd wiedziałeś że tak bardzo lubię Burgmanię ?? ;)

Skoro w drugim swoim poście proponujesz nękanie Burgmaniaka sex telefonami, a już w trzecim jesteś tego bardzo bliska, to implikuje, że czujesz się tu jak rybka w wodzie :)

Poza tym lubię spać i oddawać się prekognicji :)

:)

:) No to trzeba koniecznie wpaść . Oczywicie warto też wspomnieć o zakończeniu sezonu w tym miesiącu (piknik ) To będzie mój pierwszy od wczoraj na Burgmanii - więc może pomożecie i dacie koledze się wkęcić ?

Skoro w drugim swoim poście proponujesz nękanie Burgmaniaka sex telefonami, a już w trzecim jesteś tego bardzo bliska, to implikuje, że czujesz się tu jak rybka w wodzie ;)

O kurcze.... :) jestem rozliczana ze swoich postów...

Kontrolujesz mnie ?? ;)

I co mam się może zaczerwienić?? Wyjść z siebie, stanąć obok i pokazać palcem na samą siebie, i wykpić samą siebie za delikatne wygłupianie się na forum???

chciałam żeby była miła atmosfera... :)

I nie jestem rybką ;) (nie lubię tego określenia)

I co ma spanie do pikniku rodzinnego??? :)

@NIBIRU

Źle odczytałaś moje intencje.

Wystarczy, że się uśmiechniesz, bo całość była z przymrużeniem oka.

To przecież wiem ;) co nie zmienia faktu, że mnie kontrolujesz !!! he he he

P.S. obiecałam że nie będę pisać na forum..coś mi się wydaje że z 165 cm wzrostu zostanie mi 150 :)

Koleżanko dziękuję , za zainteresowanie .Zaczynam w tym żyć więc aby do spotkania . :)

Ps . Jesteś spox.

Mrrrr jak miło...dziękuję

Zaczynasz ,,tym" żyć...Znam kogoś kto całkiem niedawno zaczął ,,tym" żyć i gęba mu się nie zamyka od opowieści hi hi hi Ale to jest wręcz sweetaśne :unsure: (fajne słówko, co? hi hi)

Z opowieści wiem, że będziesz mieć teraz baaardzo interesujące życie :blink:

Tak , jakie ? Myślałem że juz mam od czasu jak zaczynałem robic prawko na motor .

Tylko w Warszawie nie można normalnie zdawac tylko trzeba w pierwszej kolejności wygrać w totka .

Żyje , bo trzeba cos robić . Widzę że dopiero się zacznie .

Dzięki za wsparcie koleżanko :-)

Tak , jakie ? Myślałem że juz mam od czasu jak zaczynałem robic prawko na motor .

Tylko w Warszawie nie można normalnie zdawac tylko trzeba w pierwszej kolejności wygrać w totka .

Żyje , bo trzeba cos robić . Widzę że dopiero się zacznie .

Dzięki za wsparcie koleżanko :-)

Wiesz, ja tu jestem tylko przypadkiem...poczytaj wątek Audycja w Radiu... i zrozumiesz:)

Nie mam dwóch kółek. nie jeżdżę więc, ale cieszę się, że inni się cieszą i że się dobrze bawią

A wiesz dlaczego?? Bo kiedyś znajomy kazał mi wsadzić swoje cztery litery na maxi skutera...i dotarło do mnie, że to cud techniki..bo pokochałam maxi skutery...bo zrobiłam o nich audycję nawet...bo poznałam dzięki niej świetnych ludzi (szkoda że tak mało, ale i tak jestem happy :unsure: ) Bo wiem że jesteście po prostu zajebiści.... :)

A tylko ja ci odpisałam,bo wiele osób siedzi jeszcze w pracy i nie może pisać :blink: