Marynarz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Było na FB to i tutaj pogratuluję Niech Cię wozi bezpiecznie ps. Kolejny co ma orginalny japoński karton
Glub Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 w trakcie podjechał kolega Pająk mieliśmy śmignąć na golonkę do Bierhalle ale pogoda pokrzyżowała szyki.
czaro69 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja też gratuluję zakupu...Będzie Pan zadowolony i made in japan
Barti Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 No gratulacje !OKK P.S. Pamiętaj żeby zachować pudełko na wypadek reklamacji
Glub Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 No gratulacje !OKK P.S. Pamiętaj żeby zachować pudełko na wypadek reklamacji to prawo już nie obowiązuje
Barti Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 No gratulacje !OKK P.S. Pamiętaj żeby zachować pudełko na wypadek reklamacji to prawo już nie obowiązuje Skutera na miesiąc nie kupujesz, przepisy mogę się zmienić. Jeszcze raz gratki Ja w przyszłym roku mam zamiar jakieś pudełeczko ze skutem w środku rozpakować, jak oczywiście nie pójdę w ślady Pająka
dr.big Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (...)A xenony i tak wykombinuję ale w soczewce Da sie spokojnie, mam cos takiego w soczewce jako dlugie w GP800 . Gratki z zakupu sprzeta !OKK .
Abach Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Gratulację !OKK Już teraz wiem dlaczego po zakupie brakowało mi dwóch śrub przy "skrzydełkach"
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wielkie gratki z nowego sprzęta Niech wozi długo i bezawaryjnie !OKK ps. piękna maszyna
kmodzele Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Super, cieszę się Twoją radoscią GLUB. Ale bym nie zdejmował tej kratownicy. Na wypadek potencjalnej przewrotki, albo stłuczki - jak znalazł! !OKK I czemu czarna?!?!?
Marynarz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 I czemu czarna?!?!? Bo tak jak za komuny... -Chciałbym kupić Malucha -A jaki kolorek by pan sobie życzył ? -No nie wiem, może żółty albo gustowny fiolecik !OKK -I tak są tylko czerwone to bierze pan czy nie
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Gratulacje z zakupu fajnego sprzęcika . Będzie następna okazja w Warce na !OKK
Gość Kampol Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 fiu fiu - piękny sprzet - xenona to możesz zamontowac ale tłumnika nie modyfikuj !OKK Gratulacje
Glub Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 może jakiegoś akrapovicia założę lub leo świns co do Zenona to będę musiał sprawdzić jak Hondzia świeci jednym oczkiem. może będzie dobrze oświetlać. jak soczewka to zakłdana w miejsce H7, załatwia od razu mijania i drogowe. można dokupić samopoziomowanie.
BrYhu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 może jakiegoś akrapovicia założę lub leo świns co do Zenona to będę musiał sprawdzić jak Hondzia świeci jednym oczkiem. może będzie dobrze oświetlać. jak soczewka to zakłdana w miejsce H7, załatwia od razu mijania i drogowe. można dokupić samopoziomowanie. jeszcze sprzęta dobrze nie rozpakowali a ten już chce psuć Gratki chłopaku! Naprawdę fajny sprzęcik
Marcino1 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Glub, gratulacje z wymarzonego skutera
bogdan201 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 co do Zenona to będę musiał sprawdzić jak Hondzia świeci jednym oczkiem.może będzie dobrze oświetlać. mogę Cię zapewnić, że świeci doskonale, naprawdę nic nie trzeba kombinować z oświetleniem jest bardzo wydajne. Ps. gratulacje wspaniałej maszyny !
GrzechoCnik Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No, no, no ! Niezłe cacko ! Gratki i przyjemności z ujeżdżania! Tylko ostrożniutko, bo to jeszcze nie śmiagana.
Lucjan73 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratulacje i ode mnie, fajny sprzęcik. To w końcu jak jest z tymi sw 600, produkują w tym roku czy nie? Na stronie motoristy jest model z tego roku a mówiłeś, że sześćsetek nie produkują w tym roku Ta z oferty to jest SW 600 czyli taka sama jak w 2009,2008 itp. a to co nabył Glub to SW T 400 nowa "buda" i takich w wersjii 600 jeszcze nie ma ale ponoć coś już kombinują. Glub gratulacje.
Klaud Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No, no, ślicznota - gratulacje Glub! A wytarłeś już oponki, coby się w pierwszym lepszym zakręcie nie położyć?
Glub Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jeszcze papierologia nie skończona:D ale pamiętam o tym by oponki wytrzeć
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratuluję zakupu. Niech nowy sprzęcior wozi Ciebie bezpiecznie i bezawaryjnie .
Glub Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 mam nadzieję na spota odebrać !wchair
Rekomendowane odpowiedzi