Glub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jeszcze do konca przyszlego tygodnia:) Ale bez pojazdu kicha. Ktos moze ma do pozyczyczenia jakies maleństwo? Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ktos moze ma do pozyczyczenia jakies maleństwo? Ja mogę Ci załatwić cały miot kotków do adopcji !happybth !piwko !happybth Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 chętnie ale mam uczulenie na koty [a to pech] Odnośnik do komentarza
JacekGit Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jak załatwisz mi na jakieś 3 tygodnie miejsce na nowy !happybth to Ci dziś lub jutro pożyczę Kymco. Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 W jakim sensie to miejsce? Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mikuś opytoliłeś SYMa? Jeśli tak to gratuacje! P.S Mam nadzieję że nie musiałeś dokładać $ zbyt dużo !guns !piwko Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 opitoliłem SYMa !piwko wczoraj:P dziś już zadatkowalem na SW-T400 !guns Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To fajnie! Trzeba będzie pokopać w oponki !piwko Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Glub to już nie będzie tego wielkiego światła hamowania !guns !piwko Szkoda. Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 szkooda :DDD ale teraz nikt nie będzie narzekał że nie wiadomo jak ze mną jeździć: przede mną? światła ośłepiają. za mną? warczy wydech !piwko Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 warczy wydech a mnie sie tam warczenie podobało !piwko Przynajmniej nie można było przysnąć jadęc za tobą P.S. A swoją drogą wydawało mi sie że widziałem twojego SYM-a wczoraj na Trasie Łazienkowskiej z dwiema osobami na pokładzie !guns Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 opitoliłem SYMa !tut wczoraj:Pdziś już zadatkowalem na SW-T400 to gratki Kolejna Zacna marka Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 P.S. A swoją drogą wydawało mi sie że widziałem twojego SYM-a wczoraj na Trasie Łazienkowskiej z dwiema osobami na pokładzie Niemożliwe:D Zyggiego wiozłem z mokotowa do janek około 13:00, chyba że widziałeś po 19. to tak już wtedy należał do kogoś innego !tut i ten se mógł wieźć Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gratki Glubie Tylko proszę uszanuj status Zacnej Marki i nie tuninguj jej jak SYMa To kiedy ruszamy w jakąś trasę? Może jakiś Grunwald po godzinach? Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Glub WIIIIEEEELLLKIE gratki z okazji zakupu nowego sprzęta - będzie pan zaadowolony Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gratulacje, życzę długiej i bezawaryjnej jazdy. Tak to z Hondami już jest, charakteru wielkiego może i nie mają, ale mój osiołek ma 23 lata i się nie poddaje jeszcze. Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gratki Glubie Tylko proszę uszanuj status Zacnej Marki i nie tuninguj jej jak SYMa To kiedy ruszamy w jakąś trasę? Może jakiś Grunwald po godzinach? Tu już nie będę kombinował w przyszlym tygodniu już powinienem Ją mieć. więc planuję jakiś wypadzik na weekend wykonać bo to mój ostatni wolny weekend. 17 sierpnia wracam do pracy:( Glub WIIIIEEEELLLKIE gratki z okazji zakupu nowego sprzęta - będzie pan zaadowolony Oj wiem. wiem Gratulacje, życzę długiej i bezawaryjnej jazdy. Tak to z Hondami już jest, charakteru wielkiego może i nie mają, ale mój osiołek ma 23 lata i się nie poddaje jeszcze. Aj tam zaraz bez charakteru:D dla mnie właśnie mają więcej charakteru A ty wiesz że w SGA jest rasa Geni? [wym dżenaj] Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Glub biedaku - ostatni wolny weekend, a tu sprzęt na dotarciu Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Glub biedaku - ostatni wolny weekend, a tu sprzęt na dotarciu ..w takim razie chyba będzie wypadzik po bułki do sklepu a nie śmiganko Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Na razie pozostaje Ci los plecaczka Odnośnik do komentarza
Przemo_ST Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Wszystkim nam pewnie będzie "brakowało" Twoich ksenonów w lusterkach. Ale za to nowego sprzęta pogratulować Jak już podjedziesz na Lanciego daj znać bo będzie okazja do wychylenia Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Glub biedaku - ostatni wolny weekend, a tu sprzęt na dotarciu ..w takim razie chyba będzie wypadzik po bułki do sklepu a nie śmiganko a ja ty biedaku docieraleś tmaxa? na maksa Na razie pozostaje Ci los plecaczka czy to przedłużenie wczorajszej propozycji? Wszystkim nam pewnie będzie "brakowało" Twoich ksenonów w lusterkach. Ale za to nowego sprzęta pogratulować !OKK Jak już podjedziesz na Lanciego daj znać bo będzie okazja do wychylenia !OK noo na sto procent prawie jak Macintosh Unpacking Party btw Przemo- trza by wykombinować jakiś garaż na dwa pojazdy nie zamierzam trzymać Hondzi pod chmurką. A xenony i tak wykombinuję ale w soczewce Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Glub rozumiem, że w piątek przyjeżdżasz jako plecak ucientej !OK !OKK Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 musiałbym najpierw na tarcho dojechać !OK bez strachu- kolega JacekGit pożyczył B&W 250 !OKK fajny kibelek ziggy powiedział że wyglądam na tym jak na psie Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 bez strachu- kolega JacekGit pożyczył B&W 250 fajny kibelek Ale za to jaki zwinny !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi