dragon513 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://daelim.katalog-motocykli.pl/motocyk...lim-otello-125/ witam jak to jest napisali że to skuter do 50cm3 a jest 124.9cm3 czyli 125 czyli do jakiej kategori jest taki skuter zaliczany !scooter Odnośnik do komentarza
kfcent Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Oczywiście klasa 125cc...potrzebna kategoria prawo jazdy kategoria A. W tekscie omyłka, chyba że chodziło o porównanie gabarytów skutera,ale nie wydaje mi się... Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ta strona jest ogólnie do kitu więc nie bierzcie pod uwagę fanaberii o których piszą. W razie pytań piszcie na Berdyczów. Jak zwykle wredny J.D. !scooter !wchair Odnośnik do komentarza
Gość wojtkow Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 NS 125 to pełny motocykl, spełniający wymagania kat A (wiem bo sam go rejestrowałem na "L"kę) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi