pilot Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgodnie z tematem zapraszam do wzięcia udziału w tym konkursie aby każdy mógł sprawdzić jakie są jego umiejętności. Program konkursu i elementy toru opiszę tu najpóźniej do środy tj.4.08.2010. Będzie też okazja pozwiedzać Kraków wieczorom. Kto chętny? Plan Konkursu 8:00 - 11:00 wolne biegi 11:30 - 16:00 konkursy sprawnościowe. 17:00 - ogłoszenie wyników Równocześnie ze startami maxi odbywać się będą eliminacje dla młodzieży do Zawodów których Finał odbędzie się 30.08.2010. Czy odbędą się dwa przejazdy lub więcej zależne będzie od ilości osób które weźmie udział w imprezie. Tak jak pisaliśmy w ogólnych jest możliwość zarezerwowania noclegów tylko kto ma ochotę przyjechać w piątek musi podać wcześniej chęć przyjazdu. Oczywiście w niedziele też będzie możliwość skorzystania z toru Tor znajduje się przy ul. Stella-Sawickiego a jak dojechać znajdziecie na www.ssmjunak.pl Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jestem chętny ale tylko żeby potrenować swoje liche umiejętności . !scooter Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Marku chciałem wysłać do Ciebie P.W. przypuszczam jednak że zblokowałeś adres bo .wiadomość jest automatycznie odwalana. O czym z przykrością donoszę J.D. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mnie niestety akurat wtedy nie będzie w Krakowie, ale piszę się na następny termin. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mnie niestety też nie będzie, gdyż pracuję. !OKK (MSPanc !OK ) Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Chętny, chętny !OK Jak zapodasz program dnia, to będzie mi łatwiej podjąć decyzje logistyczne !OKK Odnośnik do komentarza
tymczysz Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam Gdzie dokładnie odbędą się te konkursy jazdy sprawnościowej. Czy już były takie konkursy. Jaka dużo maxi maniaków przyjeżdża Może w końcu bym się wybrał ?? Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 WitamGdzie dokładnie odbędą się te konkursy jazdy sprawnościowej. Czy już były takie konkursy. Jaka dużo maxi maniaków przyjeżdża Może w końcu bym się wybrał !OK ?? Konkursów tego typu nie było więc to będzie pierwszy. Zapraszam więcej na www.ssmjunak.pl Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zawody chodź w wąskim gronie ale się odbyły szkoda tylko że nie dojechały osoby które zapowiadały swój przyjazd ale to już myślę taki rytuał. Najwięcej zabawy było w konkurencji open gdzie wszyscy bez względu na wiek i ciężar startowali na najmniejszym skuterze jaki mieliśmy do dyspozycji czyli SYM Mio ten sam który grał w teledysku u Skuter. Może uda się kiedyś aby było was więcej na takich zawodach chodź patrząc na wypowiedzi to brak nam sportowej żyłki. Parę fotek z zawodów Odnośnik do komentarza
Tony Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Byłem,jeździłem,zabawa przednia !OKK Najlepsze wrażenia przy przesiadce z maxi na mini a raczej mikro jakim jest MIO Wiara niech ogląda fotki i żałuje że niebyła Jakiś filmik wyszedł dla zaostrzenia apetytu? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Fajne zdjęcia - widzę, że byly też wywrotki. Mam nadzieję że uda mi się być na następnej imprezie. Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Z Gumiśkiem byliśmy już jedną nogą na zawodach, niestety tuż przed wyjazdem okazało się, że muszę zostać w domu, więc to ja jestem tym winnym. Żałuję, tym bardziej, że uziemiłem Gumiśka, ale z drugiej strony Majka wyjechała już na zawsze z mojego garażu Kiedy następne planowane zawody? (..aktualnie już nic nie sprzedaję ) Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Tu jest informacja, że 28 sierpnia: SSM Junak Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Z Gumiśkiem byliśmy już jedną nogą na zawodach, niestety tuż przed wyjazdem okazało się, że muszę zostać w domu, więc to ja jestem tym winnym.Żałuję, tym bardziej, że uziemiłem Gumiśka, ale z drugiej strony Majka wyjechała już na zawsze z mojego garażu !happybth Kiedy następne planowane zawody? (..aktualnie już nic nie sprzedaję ) Mieliśmy szczęście że nie udało nam się jechac , bo na sobotniej przejażdżce wokół komina skuter się na mnie pogniewał . Ale na szczęście była to pierdoła i w niedzielne popołudnie już został przegoniony profilaktycznie na dystansie 150 km , bo pogoda się spsuła i wolałem nie wracac w deszczu . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Podaję linka do filmiku z imprezy: Zawody 14.08 Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 No chłopaki wymiatają, szacuneczek Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Świetna jazda !!!!!!!!!!!! Też tak chcę spróbować Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi