MARCVS Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Każdy z nas ma czasami taką chęć żeby wyruszyć gdzieś przed siebie Czasem uda się nie zapomnieć i wrzucić pod siodło aparat I to jest taki wątek w którym możemy się pochwalić pięknem natury, podczas naszych wycieczek !OKK Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Oto kilka moich zdjęć z wczoraja Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 a gdzie "naduś", "kliknij" albo inny"przyduś" ?? ni ma fotek EDIT o już są !OKK a to ja idę za ciosem i fotki z ostatniej wycieczki jeśli mogę sie wpiąć No i kolejna wyprawa. 11 lipca pękło 397 km a traska Zaczęła się z Włodawy skąd skierowałem swoje koła w kierunku Romanowa potem uderzyłem na Wisznice, stamtąd na Parczew, z Parczewa kierunek Lubartów, a jak Lubartów to po drodze Kozłówka, potem Kierunek Puławy no i Janowiec , a jak Janowiec to i Kazimierz musiał być hehe Ale po kolei Zaczęło się o godzinie 10.30. Tankowanie na Lotosie i heya. Na początku nie było planu. Ale po dwóch krótkich kółkach po mieście wymyśliłem sobie że jeszcze w Romanowie nie byłem więc jazda po szybkim dotarciu do celu spacerek po parku w Pałacu Kraszewskiego, oblukanie z zewnątrz Pałacu i jakiejś kapliczki w parku kilka fotek, polowanie z aparatem na wiewiórki, kilka fotek ustrzeliłem, ale nie ma co pokazywać Było ich tam całe stadko i ganiały po drzewach ale za szybko jak na mój aparat Hit Dnia to glaba pijanego rowerzysty na środku szosy, no biedaczysko cały mazak obdarł hahaha nakrzyczałem na pijusa, postraszyłem policją i póki stałem i patrzyłem prowadził tego pedałowca, co było potem nie wiem, szkoda mi było czasu na czekanie na policję, więc odpuściłem. Hmmm ale Romanów to ledwie 30 km, więc co dalej. Plan - wypad do Wisznic a potem sie zobaczy. Po drodze wymyśliłem że w sumie to do Janowca bym pojechał. Więc postój na poboczu i atlas do ręki i jak by tu nie patrzeć ni jak nie podrodze za wisłę. Więc obrałem trasę na Lublin. Dojechałem do Parczewa, potem kierunek Lubartów, a tu masz ci po drodze przecież Kozłówka jest, no to jak tu nie wstąpić i nie obejrzeć przepięknego ogrodu. Jeszcze w lecie nie byłem. No cudo dla oka Na ale cóż czas goni a tu już południe no to plastik między nogi i dajemy dalej. Kierunek Niemce a stamtąd Garbów i Puławy, a za Puławami no Janowiec Krótki spacer po parku, do zamku nie chodziłem, bo gorąco było, a i 12 zł wolałem wydać na kanapkę ze szmalczykiem i kwas chlebowy w stodole o bok. Zresztą na zamku już byłem No ale cóż, być w Janowcu a nie wypić Kawy na rynku w Kazimierzu przeca grzechem jest. Więc kolejny cel wyprawy to rynek Kazimierski. A tam jak zwykle tłumy i kilka lansowozów spod znaku Hondy. Po konsumpcji kawy czas na powrót bo to i 16 godzina się zrobiła. I tak powoli dokulałem się do domciu a na liczniku wyskoczyło 397 km Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 I nic nie powiedziałeś !OKK Pojechałbym z tobą albo przynajmniej wyjechał na przeciw A tak latałem dzisiaj sam Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ale to wycieczka z przed 2 tygodni hihi (sorka za błąd, skopiowałem poprostu z forum Włodawskiego gdzie opisałem tę wyprawę ) ja często latam sam W czerwcu byłem na Roztoczu zrobiłem tam prawie 500 km 13-14 sierpnia wybieram się w świętokrzyskie (mały objazd zamków) cała trasa to ode mnie w obie strony 800 km. jak masz ochotę to zapraszam (pod warunkiem że nie sprzedam jeszcze Burgmana) Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 13-14 sierpnia wybieram się w świętokrzyskie (mały objazd zamków) cała trasa to ode mnie w obie strony 800 km. jak masz ochotę to zapraszam Mogę tylko 13go, bo 14go na 8:00 mam do pracy Jeśli będziesz pomykał w kieleckie, to daj znać, pojadę z tobą chociaż kawałek Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jak wszystko pójdzie jak planuje to ok !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi