Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skutery skuterami a jakie mieliśćie inne pojazdy motorynki wsk ogarki itd pozdrowienia !tut ;);)

temat przeniesiony do odpowiedniego działu

Opublikowano

Kiedys z bratem posiadalismy motorynke,ogara,simsona-ale w sumie on raczej byl kierownikiem a ja ze duzo mlodszy to raczej na plecaka.

A Skuta kupilem tylko dlatego bo koles mi sie dal przejechac chinska 50 ktora wogole mocy nie miala-pwiedzialem ze ja tochce ale z wiekszym silnikiem:););)

Opublikowano

Hehe, z 18 lat temu ujeżdżałem takiego jednego Ogara dwubiegowego.

Na pewno zaraz odezwie się tu jego właściciel ;).

A teraz pinćsetka, żeby jakoś się do pracy doturlać.

Skuterem jadę 30 minut. Samochodem lub komunikacją miejską 1-1,5h w jedną stronę...

Wybór był oczywisty...

Opublikowano

Ja nie miałem nic za małolata, bo rodzice wychodzili z założenia że kupią mi wszystko ale nie motor ( hehe może dlatego że jestem jedynakiem). Później jakoś też nie było mi po drodze z 2oo, a teraz przy 30-tce zaczynam swoją przygodę z jednośladem.

Opublikowano

A ja miałem Jawę 350 był to rok 1993-94 co prawda była czerwona a nie czarna a wtedy na topie były czarne, ale nie mogę powiedzieć nic dobrego o niej, trafiła mi się felerna wersja (raczej zajeżdżona była) i się więcej jej napchałem niż najeździłem i dlatego tak długo nie miałem jednośladów, ale teraz powoli wracam do nich i napawam się tą przyjemnością. ;)

Opublikowano

a ja pierwsze szlify pobierałem na ogarze ale takim starszym, trzy biegowym (ale nie jawoskim), potem był simson skuter SR50, a teraz jest co jest ;)

Opublikowano

Była motorynka, był chart, krótko skuter simson. przygode z dorosłymi sprzętami

rozpocząłem od BMW z 1936 roku, przy której spędziłem wiecej czasu dłubiąc niz

jeżdząc.

• Klubowicze
Opublikowano

Była jawka mustang, był ogar tzw. jawowski. wsk, simson avo z 1958 roku i pare innych. potem trochę przerwy i maxiskut.

Opublikowano

Najpierw komar taki jeszcze na pedały ze zmianą biegów w lewej manetce(prezent od ukochanej Babci w 1969r),siedzenie pojedyńcze jak w rowerze ,potem wfm 125 ojca,swoja wsk kobuz 175. długo nic, piaggio liberty i teraz x-max.Trochę jeżdziłem panonnią i avosimsonem,jawą kuzynów.

Opublikowano

Komar 2 jeden gar, Komar 3 jeden gar,Simson S51 jeden gar, WFM -ka jeden gar, CZ 350 6V dwa garki w rzędzie, Dniepr 650 dwa gary boxer, Yamaha Radian 600 73 Km cztery w rzędzie, Amerykaniec Virago 700 V-2, Kawasaki Vulkan 1500 V2, Harley Sportster 1200 V2, Majesty 250 singiel, Burgman K1 400 singiel, Honda Nss 250X Forza singiel. I do tego czasu to by było na tyle.

POzdrawiam wszystkich J.D. :lol::lol: !OKK

Opublikowano

No to i ja sie pochwale-komar z biegami w manetce,ach co to był za sprzęt-WSK 125 limitowana wersja bordowo popielata-ETZ 250 piekna zieleń -DNIEPR MT;11, mam sentyment do niego :D -HONDA nighthowk550 ,chyba tak to sie pisze-BUREK 650 ,srebrna strzała-i teraz terz suzi V-STROM DL-650 :lol: !OKK :)

A zapomniałem przeciesz był jeszcze ogar z silnikiem jawki-był naprawde dożarty :lol:

Opublikowano
Hehe, z 18 lat temu ujeżdżałem takiego jednego Ogara dwubiegowego.

Na pewno zaraz odezwie się tu jego właściciel !wchair.

Jedyny trzyosobowy motór w mieście !scooter

Jedynka do góry, dwójka do dołu. Ech, to były piękne czasy. "Kask" to było słowo ze słownika wyrazów obcych.

Opublikowano

Kask, a do czego to było potrzebne? I jeszcze to przebijanie biegów lewą ręką!!!Nie zapomnialne!!! !piwko !bicz !OKK

POzdrawiam J.D. !scooter !wchair