Glub Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ozesz w morde, wracam z Szanca a tu taka wiadomosc. Mialem nadzieje ze chodzi o szlifowania cylindra ale to by bylo w technicznych... Zbychu, kuruj sie. Btw abs to podstawa jednak, Na wyjezdzie mialem taka sytuacje ze... w prawoskrecie wymijalem sie z samochodem, bylo slisko, wynioslo mnie i z samochodem minalem sie na zyletki. Brrr.
mak Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Przy takich prędkościach mogło skończyć się znacznie gorzej. Faktycznie, trzeba się mobilizować i nawet w upały jeździć w ciuchach moto. Zdrowiej!
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia ,skuta się poklei
Gość ziggy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Pierwsza jazda na 2oo po szlifie już za mną, dzięki uprzejmości Gluba dostałem się po pożyczonego fazera i jestem z powrotem na drodze. Zbieram już pomału graty do naprawy burka. Pozdrawiam wszystkich.
Gość Kampol Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ozesz w morde, wracam z Szanca a tu taka wiadomosc.Mialem nadzieje ze chodzi o szlifowania cylindra ale to by bylo w technicznych... Zbychu, kuruj sie. Btw abs to podstawa jednak, Na wyjezdzie mialem taka sytuacje ze... w prawoskrecie wymijalem sie z samochodem, bylo slisko, wynioslo mnie i z samochodem minalem sie na zyletki. Brrr. widzieli my widzieli - tez było ostro i niebezpiecznie - to o glubie Ziggy - duzo szczęścia przy takiej predkości. Smigaj ostrożnie.
Gość ziggy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Chciałem się tylko pochwalić że odbyłem wczoraj pierwszy przejazd techniczny Zawieszenie wymienione i burek jeździ prosto ! Byłem bardzo zjawiskowy bo burek jest na razie semi-naked Zbieram resztę gratów i mam nadzieje że zaraz wrócę na drogi burkiem bo już mam dość zmieniania biegów
MARCVS Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to wracaj, wracaj Tylko pamiętaj o zlikwidowaniu problemów z paleniem
Prof2k Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Super, że Burek jedzie prosto. To dobry znak Wracaj szybko na 2oo i .... uważaj. Serdecznie pozdrawiam Prof2k (Profek)
Glub Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to wracaj, wracaj !wchair Tylko pamiętaj o zlikwidowaniu problemów z paleniem !walkm No co ty- On nie rzuci palenia
nakiel Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Kurna chlopaki wszystko fajnie ale jazda na lokalnej drodze z prędkością 120-130 400tką to delikatnie mówiąc lekka przesada żeby nie mówić głupota... fakt dobry ubiór to podstawa. Wracaj do zdrowia. Piotr
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Kurna chlopaki wszystko fajnie ale jazda na lokalnej drodze z prędkością 120-130 400tką to delikatnie mówiąc lekka przesada żeby nie mówić głupota... To jest droga Wojewódzka 631, prowadzi głównie poza obszarami zabudowanymi, z Warszawy do Nieporętu i tak dalej. Więc nie jakaś tam lokalna między blokami... Z tym że oczywiście 130 km/h na tej drodze to też wykroczenie. pzdr
Gość ziggy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W zeszlym tygodniu udalo mi sie wstepnie poskladac burka, na razie z powodu braku czasu i kasy burek zostal doprowadzony do stanu jezdzalnosci. Wymienione zawieszenie, lampa, czacha. Reszta plastikow polatana lub pominieta. Burek (byl) juz na chodzie i mam juz przejechanych ze 200 km. Radosc byla ogromna po dwu tygodniowej przerwie. Byla poniewaz podl mi silnik o tym zaraz napisze w swoim watku w dziale technicznym. Wspomne oczywiscie ze radosc rowniez przycmily watki o szlifach kolegow, echh ... co za sezon ... Wrerszcie znalazlem troszke czasu i pozrzucalem zdjecia z telefonu. Ponizej kilka zdjec po szlifie i ze skladania.
eMKa Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Twój biedaczek okazał się mniej pokiereszowany od mojej Majeczki momo, że u mnie poszło tylko to co zewnętrzne. No i ją dotknęła tzw. "całka". Z tego co widać, to nawiniesz jeszcze ładnych kilka kilosków na swoim Burgu, czego serdecznie życzę. No i koniecznie jak będziesz śmigał to BEZ SZLIFÓW!
Rekomendowane odpowiedzi