Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Szlif...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ozesz w morde, wracam z Szanca a tu taka wiadomosc.

Mialem nadzieje ze chodzi o szlifowania cylindra ale to by bylo w technicznych...

Zbychu, kuruj sie.

Btw abs to podstawa jednak,

Na wyjezdzie mialem taka sytuacje ze... w prawoskrecie wymijalem sie z samochodem, bylo slisko, wynioslo mnie i z samochodem minalem sie na zyletki. Brrr.

Opublikowano

Przy takich prędkościach mogło skończyć się znacznie gorzej. Faktycznie, trzeba się mobilizować i nawet w upały jeździć w ciuchach moto.

Zdrowiej! :ph34r:

• Klubowicze
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia ,skuta się poklei :ph34r:

Opublikowano

Pierwsza jazda na 2oo po szlifie już za mną, dzięki uprzejmości Gluba dostałem się po pożyczonego fazera i jestem z powrotem na drodze. Zbieram już pomału graty do naprawy burka.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Ozesz w morde, wracam z Szanca a tu taka wiadomosc.

Mialem nadzieje ze chodzi o szlifowania cylindra ale to by bylo w technicznych...

Zbychu, kuruj sie.

Btw abs to podstawa jednak,

Na wyjezdzie mialem taka sytuacje ze... w prawoskrecie wymijalem sie z samochodem, bylo slisko, wynioslo mnie i z samochodem minalem sie na zyletki. Brrr.

widzieli my widzieli - tez było ostro i niebezpiecznie - to o glubie

Ziggy - duzo szczęścia przy takiej predkości. Smigaj ostrożnie.

Opublikowano

Chciałem się tylko pochwalić że odbyłem wczoraj pierwszy przejazd techniczny :D

Zawieszenie wymienione i burek jeździ prosto !

Byłem bardzo zjawiskowy bo burek jest na razie semi-naked :P

Zbieram resztę gratów i mam nadzieje że zaraz wrócę na drogi burkiem bo już mam dość zmieniania biegów :P

Opublikowano

No to wracaj, wracaj :P

Tylko pamiętaj o zlikwidowaniu problemów z paleniem :P

Opublikowano

Super, że Burek jedzie prosto. To dobry znak :P

Wracaj szybko na 2oo i .... uważaj.

Serdecznie pozdrawiam

Prof2k (Profek)

Opublikowano
No to wracaj, wracaj !wchair

Tylko pamiętaj o zlikwidowaniu problemów z paleniem !walkm

No co ty- On nie rzuci palenia :P

Opublikowano

Kurna chlopaki wszystko fajnie ale jazda na lokalnej drodze z prędkością 120-130 400tką to delikatnie mówiąc lekka przesada żeby nie mówić głupota...

fakt dobry ubiór to podstawa.

Wracaj do zdrowia.

Piotr

• Sympatycy
Opublikowano
Kurna chlopaki wszystko fajnie ale jazda na lokalnej drodze z prędkością 120-130 400tką to delikatnie mówiąc lekka przesada żeby nie mówić głupota...

To jest droga Wojewódzka 631, prowadzi głównie poza obszarami zabudowanymi,

z Warszawy do Nieporętu i tak dalej. Więc nie jakaś tam lokalna między blokami...

Z tym że oczywiście 130 km/h na tej drodze to też wykroczenie.

pzdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zeszlym tygodniu udalo mi sie wstepnie poskladac burka, na razie z powodu braku czasu i kasy burek zostal doprowadzony do stanu jezdzalnosci. Wymienione zawieszenie, lampa, czacha. Reszta plastikow polatana lub pominieta. Burek (byl) juz na chodzie i mam juz przejechanych ze 200 km. Radosc byla ogromna po dwu tygodniowej przerwie. Byla poniewaz podl mi silnik o tym zaraz napisze w swoim watku w dziale technicznym. Wspomne oczywiscie ze radosc rowniez przycmily watki o szlifach kolegow, echh ... co za sezon ...

Wrerszcie znalazlem troszke czasu i pozrzucalem zdjecia z telefonu. Ponizej kilka zdjec po szlifie i ze skladania.

20100729278.jpg

20100729279.jpg

20100806291.jpg

20100813299.jpg

Opublikowano

Twój biedaczek okazał się mniej pokiereszowany od mojej Majeczki momo, że u mnie poszło tylko to co zewnętrzne. No i ją dotknęła tzw. "całka". Z tego co widać, to nawiniesz jeszcze ładnych kilka kilosków na swoim Burgu, czego serdecznie życzę. No i koniecznie jak będziesz śmigał to BEZ SZLIFÓW!