GRinKU Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 W związku z faktem iż nie zdążę dojechać na tylko jeden dzień na Wilczy Szaniec, mam pytanie czy ktoś nie wybiera się na zlot w twierdzy Boyen? Ja wraz z jeszcze jednym nie zrzeszonym fanem, w gronie 4 osób mamy plan wyjechać z Łodzi w piątek po godz. 15 Oto link do strony organizatora: http://www.vboyen.pl/?xiv-zlot-motocykli-w-twierdzy-boyen,15
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2010 I co byłeś ??? Bo my byliśmy, co prawda chwilę , ale byliśmy !piwko
LWfilip Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja też byłem przez trzy dni. Fajna imprezka tylko nagłośnienie mi się nie podobało. Poza tym dla mnie pobyt w Giżycku to święto. Poza Burgmanem Morwy i moją Aprilią to w parku nie widziałem innych Maxi.
Gość Kampol Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 zlot zaliczony 45 min czekania na deszczu - 15 min przejazdu przez Giżycko - w deszczu - zagotowany AN650 - krótka relacja z naszego pobytu. !piwko
czaro69 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Faktycznie w piątek wieczorem lało. Ale sobota była ładna
GRinKU Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Hi, hi, hi... !OKK Okazuje się że tylko ja przestraszyłem się deszczu i nigdzie nie byłem..... Coś mi w tym roku wyjazdy nie wychodzą. Mam nadzieję że temat Mstowa wypali jak w zeszłym roku. Trzeba będzie powoli zacząć organizować, a przede wszystkim zarzucić temat - wkrótce info w oddzielnym wątku.
Rekomendowane odpowiedzi