ptaku_1 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Kto sie przyznaje do tego Burka klik Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Brzydal powiedział, że nie przyjmie Pani do klubu Vespiarzy Może ja spróbuje !OK Odnośnik do komentarza
dzialkowiec Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Brzydal powiedział, że nie przyjmie Pani do klubu Vespiarzy Może ja spróbuje !OK nie spełniasz punktu regulaminu "4. Wyznajesz naszą filozofie – klub jest jeden i nie tworzymy żadnych odłamow. " ehh przeczytalem ten ich regulamin i sie uśmiałem trochę Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Brzydal powiedział, że nie przyjmie Pani do klubu Vespiarzy Może ja spróbuje !OK A czujesz "pełnym sobą" (jak zaznaczył ten z "pekaesami") klimat Vespy ? Ciekawie jak to sformułowali w regulaminie ? To "czucie"... pzdr Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 hmm.. Vespofilia? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (...)jak zaznaczył ten z "pekaesami"(...) Czyli Cipiur . Ale dobre okreslenie !OK . PS. Ja chyba czuje "klimat Vespy" ale nie czuje (i nie czulem) sie na silach, aby probowac wstapic do klubu Vespy . Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 22 Lipca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Brzydal powiedział, że nie przyjmie Pani do klubu Vespiarzy Może ja spróbuje !OK Zorganizuj konkurencyjny klub i wszystkie redaktorki Twoje Oni tylko przyjmują do siebie klasyków a nie ścigaczy Vespowych Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (...)jak zaznaczył ten z "pekaesami"(...) Czyli Cipiur . Ale dobre okreslenie . cyt. "Kiler, jakie masz zajebiste pekaesy !" Zaiste Cipiur to był !OK Dodam jeszcze, że TEN model Vespiarza też znany jest w kręgach Burgmanii:KLIK pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi