Klubowicze morwa37 Opublikowano 18 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2010 W dniach 24-25.07 wybieram się jak co roku na Piknik country w Mrągowie chętnych zapraszam na wspólny wypadzik 1-dniowy z namiotem nocleg na polu namiotowym ,,CEZAR'' przy anfiteatrze mój tel. 0-502-638-117.
andi.nb Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Ja byłem w tamtym roku ,bylo super -mamy tam swojego na stałe . Dla Przemka pozdrowienia !OKK
MARCVS Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Morwa !OKK A przepraszam że pytam Czy jedziesz z żoną? Ijeśli tak, to na na !OKK ???
Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2010 Andi dzięki za pozdrowiania, szkoda, że zmieli termin Pikniku na wczesniejszy termin, co roku Piknik odbywał się pod koniec lipca ale trudno i szkoda, że Wilczy Szaniec w Gierłyży odbędzie się o tydzień później, pozdrawiam Ciebie i Twój Plecaczek, do zobaczenia na Pikniku Doktorek !OKK !OKK
Klubowicze morwa37 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie jadę sam ,żona nie lubi okropnie pikniku bo wie co tam się dzieje !OKK !OKK .
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2010 Szkoda, że na Paradzie Country było nas tak mało, może w przyszłym roku będzie nas więcej !OKK
Rekomendowane odpowiedzi