sylaD-Team Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam, Miło mi poinformować, że 31.07.2010 r odbędzie się impreza motocyklowa w Skrbeńsku pod hasłem "II-gie Przygraniczne Spotkanie Motocyklistów " Przewidziane jest mnóstwo atrakcji : min Parada Motocyklowa Przez Czechy , Poczęstunek dla motocyklistów , konkursy z atrakcyjnymi nagrodami , Palenie Gumy ... etc ]:-> Wieczorem :Koncert Zespołu "Orchidea" ( Czechy www.orchidea.unas.cz./home.html A gdy zapadnie zmrok .... niespodzianka "światło ze Skrbeńska) Impreza Odbędzie się przy Cafe Barze "RelaX" w Skrbeńsko k. Wodzisławia Śląskiego Więcej Szczegółów wkrótce .... ]:-> ORGANIZATOR Cafe Bar Relax Skrbeńsko, WSPÓŁORGANIZATOR : Damir-Team S.C. Motorcycle Shop & Service , Sponsorzy : -"Fire System" Lucjan Wnuk -"ELEKTRYK" HURT Muszyński Andrzej 44-300 Wodzisław Śl. -Zakład Masarski S.C. Stanisław Henryka Ośliźlok Powstańców Śląskich 24 44-348 Skrzyszów -RDUCH Elektroakustyka -Firma "Henkas" Gazy Techniczne -Rybnicki Full -STAR RIDERS Slovakia www.star-riders.sk/ - "S.C. HALFAR" HENRYK, GRZEGORZ HALFAR Jastrzębie Zdrój Odnośnik do komentarza
kaktus83 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witam. Wybiera się ktoś może na tą imprezę ? Odnośnik do komentarza
sylaD-Team Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pytanie mam ... czy da się tu jakos wrzucić foty? chciałabym doczepic plakat tej imprezy Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pytanie mam ... czy da się tu jakos wrzucić foty? chciałabym doczepic plakat tej imprezy Nic bardziej prostego, np. tu: KLIK i jeszcze tu: KLIK Odnośnik do komentarza
Gość Kristof Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja się zjawię z pewnością pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość Kristof Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Było naprawde EXTRA!!!! Dzieki wielkie dla organizatorów. Moja Narzeczona zadowolona z nagrody za miss mroźnego podkoszulka:) Zespół THE BEST i wogule organizacja rewelka !! niby taka wioska a było wg mnie lepiej niz w Wodzisławiu!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi