malina83 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 http://www.tvn24.pl/-1,1664199,0,1,motocyk...,wiadomosc.html ps. często biorę pieniądze z bankomatu niedaleko miejsca zamieszkania, bez zdjemowania kasku szczękowego teraz pewnie będę bardziej podejrzany z złe intencje Odnośnik do komentarza
reno Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 na niektórych stacjach benzynowych trzeba przy płaceniu zdjąć kask. inna sprawa to medialne określenie gang "motocyklowy" - gdyby do napadu uzyto samochodu to byłby to gang "samochodowy"? tak rodzi sie plotka a póżniej plota. Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Poza tym, fajnie musi być w jedno-motocyklowym gangu motocyklowym A mnie dziś rano podczas spaceru z psem, dorwał zorganizowany gang komarów, ledwo uszedłem z życiem. Normalnie był jeden i w dodatku próbował mnie gryźć i upijać krew. Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Faktycznie GANG Dwóch cwanych rzezimieszków na motocyklu Trochę to wyolbrzymili Chyba że chcą im przykleić zorganizowaną przestępczość no to nieźle kombinują Odnośnik do komentarza
superspeedo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jest video z napadu: Napad na bank:) Odnośnik do komentarza
malina83 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 boski film co za nieudacznicy. na skok jedzie się sprawnym sprzętem.to wie każde dziecko !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi