dr.big Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Jak to niektorzy mowia: "respect" . Zgadza sie,spotkalismy sie na trasie i po wymianie paru zdan ruszylismy kazdy w swoja strone . PS. Ja co prawda wodoszczelny, ale traska 630km, 6x obfity deszcz po drodze oraz raz jazda autostrada na oparach paliwa, troche mnie wymeczyly . Warka: KLIK
Bobas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 http://lh5.ggpht.com/_Q8Yww-pmhk0/THvDI4-K...40/IMG_0397.JPG Impreza widzę była ostra. Mariusz, ale Cię rzuciło Co piliście ?
Lucjan73 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Impreza widzę była ostra.Mariusz, ale Cię rzuciło !NOT Co piliście ? !OK Wiesz Bobasku była taka jedna ruda na myszach i herbatka też była
KRISTO Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Patrze na te wasze fotki ,filmy i żal mi D... ściska że nie mogłem być
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2010 Skończyłem właśnie dodawanie zdjęć , mam tylko nadzieję że nikt mnie nie zlinczuje . (ewnt. cenzura przez pm ) znalazłem Artixa jako Panceniaka i jeszcze kilka przymiarek a tutaj ostatnia część moich zdjęć Naduś
Kordian Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Skończyłem właśnie dodawanie zdjęć , mam tylko nadzieję że nikt mnie nie zlinczuje . (ewnt. cenzura przez pm ) No ale za co cię ganić Gumiś , za te udane zdjęcia hi hi nawet ja się załapałem na paru ....fotkach !OK
dr.big Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 To teraz wiem, czemu Worlan chodzil skwaszony przez wieksza czesc zlotu, posiedzial na GiePeku i mu mina zrzedla , ale kluczykow nie dostal, bo jeszcze by sobie krzywde zrobil ... PS. ... Qashqai OK !OK .
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2010 To teraz wiem, czemu Worlan chodzil skwaszony przez wieksza czesc zlotu, posiedzial na GiePeku i mu mina zrzedla , ale kluczykow nie dostal, bo jeszcze by sobie krzywde zrobil ...PS. ... Qashqai OK !happybth . Tia, skwaszony !OKK . Jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu, że GP-ta to : Mając do wyboru GP800 i MZ-tkę, wybieram "JASKÓŁKĘ" PS. Bigu, wszyscy już wiedzą, że Qashqai jest ok, tak samo jak T-max
DIAMANDA2002 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 To chyba jednak będzie taka niekończąca się historia..............
monk Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ..Grześ siedział dumnie i niczym herold zachwalał zalety swojej "czarnej włoszki". Jaką ma sportową linię, zgrabną sylwetkę, odkrył nawet schowki pod kierownicą i całkiem dużą przestrzeń bagażową. Itd, itd.. Potem długo musieliśmy tłumaczyć Grzesiowi, że siedział na tmaxie.. !happybth
Administrator Artix Opublikowano 2 Września 2010 Administrator Opublikowano 2 Września 2010 Dzieki Gumisiek wlasnie chodzilo mi o zdjecie w roli szarika !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2010 Ponieważ wszystko już zostało napisane, ja tylko ze swej strony podzękuje wszystkim obecnym za to, że był zajefajnie. Lucjan celowniczy Grzesiek pomylił Valdiego z T-maxem
MARCVS Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Lucjan celowniczy Zdjęcie REWELKAAAA Antoniaczek-Ładowniczy??? A może ogniomistrz
Lucjan73 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Lucjan celowniczy Wiesu coś mi się zdaje że celujemy Panu Bogu w okno Nie wiedziałem że mam takiego zeza !scooter
dr.big Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 A tu juz krotki filmik z rynku: http://www.youtube.com/watch?v=kATaLWqk6us
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Września 2010 Autor Administrator Opublikowano 7 Września 2010 Relacja z ZWS Burgmanii na stronie głównej- lada moment !w00t
Arkadiusz Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Mariusz,- długi ten lada moment ? Ale rozumiem o co chodzi !w00t
Kordian Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Mamy już długo wyczekiwaną relację z ZWS Burgmanii, relacja bardzo treściwa !! a fotki bezcenne Dziękujemy Naczelnemu za całokształt !!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 8 Września 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2010 Jeszcze raz dziekuję za ZWS w Warce i pozdrawiam Was Przemek "Doktorek", często wracam wspomnieniami do przebywania w tak miłym i pogodnym gronie Burgmaniaków P. N.
Rekomendowane odpowiedzi