Gość GrandDink 250 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam. Krótki temat: Do wyboru mam jeden z dwóch kasków: Lazer Revolution HJC FS MAX ktoś ma/miał z nimi do czynienia? Proszę nie rozważać dlaczego taki a taki tylko konkretne porady. Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź bo sprawa mega pilna. Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja bym brał LAZERA Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja bym brał LAZERA A niby dlaczego, piszesz bo wiesz, czy piszesz zeby cos tam napisac? Wracajac do sedna: Chcialem lata temu kupic Revolution i juz wtedy "odrzucala" dosc duza waga tego kasku, dodatkowo dziwny "namordnik" przypominajacy helmy pilota mysliwca.... Kask swojego czasu byl ciekawy stylistycznie. Swojego czasu, dzisiaj uchodzilby za optycznie przyciezki. No i to co najwazniejsze wez pod uwage, ze ten model ma juz okolo 10 lat!, a to naprawde duzo! Edit: Ups, przepraszam, linia Revolution zostala chyba odnowiona i Revolution ktorego mialem na mysli jest juz chyba nieaktualny? Czy jednak nie? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ja "przesiadlem się" na HJC.Po Naxie (nie mialem podstaw do narzekań podczas jazdy na maxi) uzywam HQ-1 ;maloletnia ma FS-10. HQ-1 ma wadę-brak blendy,ale lekka waga i "cisza" w trakcie jazdy rekompensuje ten niedostatek. FS-10 ma blendę i jak dla dziewczyny ideał Odnośnik do komentarza
Gość GrandDink 250 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedzi. To musiała być decyzja natychmiastowa.Wybrałem HJC. Jak dostanę w łapy, potestuję i opiszę co i jak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi