voy-ciach Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam W tą niedzielę ma być piękna pogoda i w związku z tym pomysł na wycieczkę !OKK Trasa: Zgierz – Łódź - Piotrków T. – Cieszanowie – Sulejów – Smardzewice – Tomaszów M. – Łódź - Zgierz, około 250 km Planuje wyjechać ze Zgierza około 10:30 10:40 zatoczka przed Tesco na Al. Włókniarzy przed Pojezierską Jeżeli są chętni, zapraszam. Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam kolegę jeżeli pogoda dopiszę to ja jadę piszę się na wyjazd podam nr kom do kontaktu 790217149 Krzysiek pozdrawiam !OKK Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wycieczka bardzo udana przejechane 230 km w tym przez dwie zapory. a w piątek na Grunwald !!! Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wycieczka bardzo udana !w00t przejechane 230 km w tym przez dwie zapory. a w piątek na Grunwald !!! !happybth Wycieczka udana szkoda że w tak małym gronie może następnym razem będzie nas więcej pozdrawiam !happybth !scooter !ying !tut Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Właśnie przeczytałem Wasz wątek - trochę za późno - jedynie na pocieszenie siebie mam to że i tak w ten weekend byłem poza Łodzią. Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Cyklon a może na Grunwald ? Fajnie było by cię znowu ujrzeć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi