Igor Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ktoś się może orientuje się czy Kris to na urlop się wybrał ? Nie mogę się do niego dodzwonić. !piwko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
BrYhu Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Byłem u niego przejazdem !piwko we wtorek i nic nie wskazywało żeby wybierał się na urlop Odnośnik do komentarza
Igor Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dzwoniłem wczoraj i dziś - komóra wyłączona. !piwko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Obiło mi się o uszy, że zmienił numer. Odnośnik do komentarza
Igor Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgadza się. Kris ma nowy numer. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
open69 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Hej, A czy Koledzy mogą podać nowy ? Chciałem się umówić na drobną robótkę. Jacek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi