Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Linhai-Yamaha

Gość bogdi

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

Jak widać na załączonych obrazkach w przyszłym roku będziemy jeździć nie Yamahą ani MBK tylko Linhai'em 350 whist

Napiszą coś o zmianie image i zmniejszeniu spalania i sukces gotowy !!!

A ja głupi kupiłem używkę, a tak dopłaciłbym kilka zeta i miałbym nówkę na gwarancji, może nawet 2- albo 3-letniej.

Każdy kto miał do czynienia z produktami firmy LINHAI, wie dobrze,

że jakość produktów tego producenta jest bardzo wysoka!!!

zapomnieli dodać "jak na chiński produkt" whist

Nie śmiejcie się tak z chińskich produktów. Tak samo Japończycy i Koreańczycy rozbawiali świat swoimi wyrobami a teraz nikt się nie śmieje. Jest tego dużo, nawet bardzo dużo. W dzisiejszych czasach podstawowym kryterium oceny produktu jest, niestety jego cena. Chińskie wyroby są strasznie tanie ich produkcja też do tego państwo dotuje eksport więc są w stanie sprzedawać za grosze. Kopiują wszystko. Wielkie firmy zachodnie i tak od dawna produkują w Chinach więc dostarczają Im technologie i szkolą robotników. Nie ma się z czego śmiać.

• Sympatycy
Nie śmiejcie się tak z chińskich produktów. Tak samo Japończycy i Koreańczycy rozbawiali świat swoimi wyrobami a teraz nikt się nie śmieje. Jest tego dużo, nawet bardzo dużo. W dzisiejszych czasach podstawowym kryterium oceny produktu jest, niestety jego cena. Chińskie wyroby są strasznie tanie ich produkcja też do tego państwo dotuje eksport więc są w stanie sprzedawać za grosze. Kopiują wszystko. Wielkie firmy zachodnie i tak od dawna produkują w Chinach więc dostarczają Im technologie i szkolą robotników. Nie ma się z czego śmiać.

Zgadzam się, że nie ma się z czego śmiać, trzeba raczej płakać whist .

Jako były użytkownik chińskiego skutera mogę śmiało powiedzieć, że dostarczył mi on wielu wrażeń i pozwolił wykazć się jako "Adam Słodowy". Zarwana kanapa, ciągłe problemy z ładowaniem, umiejętnie zmodyfikowany silnik ciągnący lewe powietrze, niedogrzewanie lub przegrzewanie silnika i inne whist .

Choć zgadzam się, że problemy z chińskimi produktami muszą to być regułą. Niestety jak na razie zalewająca nasz rynek tandeta z tamtego rejonu skutecznie psuje opinię wszystkim produktom "Made in China".

To coś powinno z miejsca podlegać segregacji.

Złom na złom, plastik do plastiku, a opał na opał.

Dajmy kolegom chińczykom jakieś 15 lat na naukę.

Myślę, że mimo wszystko jakość Chińskich wyrobów będzie się polepszać. Tak jak pisałem wcześniej. Wielcy tego świata produkują w Chinach i dostarczają technologię. Kontrolują w jakim stopniu jakość wytwarzanych towarów . Przynajmniej tych, którym udzielają swoich znaków towarowych czy marek. Podróby to zupełnie inna sprawa. Nie wierzę w podrabianie na przykład motocykli w małym garażu. To trzeba robić w fabryce. Czyli na normalnych maszynach, itd. Mamy sporo czasu ale proces postępuje i kiedyś wszystko będzie chińskie whist i będzie Pan zadowolony whist

Są też chińskie wyroby bardzo dobrej jakości, ale takich nikt do nas nie ciągnie, bo by musiał mniej zarobić. Do nas się ściąga wszystko co najtańsze i niestety co za tym idzie z najniższą jakością. Chińczycy kupili Volvo, Saab nowy model 9-3 będzie produkował w chinach i za nimi na pewno coraz więcej będzie przenosić produkcję w tamtym kierunku.