Marcino1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Cześć, jak w temacie: za tydzień w sobotę 17 lipca mam dzień wolny, więc postanowiłem wybrać się na wycieczkę skuterkową. Plan Wyjazd: godz. 8-9 Powrót: godz. 16-17 Cel: droga jest celem A poważnie; jakiś cel wymyślę, chyba że ktoś zaproponuje coś fajnego Jak ktoś jest chętny, to zapraszam - ustalimy miejsce porannego spotkania Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Cześć,jak w temacie: za tydzień w sobotę 17 czerwca mam dzień wolny, więc postanowiłem wybrać się na wycieczkę skuterkową. Plan Wyjazd: godz. 8-9 Powrót: godz. 16-17 Cel: droga jest celem A poważnie; jakiś cel wymyślę, chyba że ktoś zaproponuje coś fajnego Jak ktoś jest chętny, to zapraszam - ustalimy miejsce porannego spotkania !scooter 17 czerwca? To aż rok mamy czekać? Odnośnik do komentarza
leszek_krakow Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja też myślałem że to jakaś relacja z ciekawej trasy !scooter Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Cześć,jak w temacie: za tydzień w sobotę 17 czerwca mam dzień wolny, więc postanowiłem wybrać się na wycieczkę skuterkową. Plan Wyjazd: godz. 8-9 Powrót: godz. 16-17 Cel: droga jest celem A poważnie; jakiś cel wymyślę, chyba że ktoś zaproponuje coś fajnego Jak ktoś jest chętny, to zapraszam - ustalimy miejsce porannego spotkania !scooter 17 czerwca? To aż rok mamy czekać? Ha...ha...ha... Dobra, mój błąd !YES Chodzi o lipiec, nie musisz czekać roku - przyjeżdżaj !YES Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Droga Administracjo, proszę o usunięcie tego tematu. Dziękuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi