Skocz do zawartości
Forum Burgmania

SKUTER BMW

zdun13m

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

Jakoś nie przemawia do mnie ten design... Krzyżówka motocykla z rozwiązaniami skutera... Jakość za pewnie przednia, a i 250 ccm też budzi zaufanie, ale gdzie tam mu tam linią do Hondy SW czy Majki... :ph34r:

• Sympatycy

No tak. Wygląd to rzecz indywidualna. Ale ten mariaż według mnie bardzo ciekawy. Po za tym fajnie się na tym siedzi. Jazda też bardzo O.K

• Administrator

Zdun, prima aprilis to nie dziś! whist

Jak spotkasz jeszcze raz tego mitomana to "rzeknij" mu, żeby zdjął te znaczki i nie robił wstydu przed rychem !scooter

Przecież to CF Moto V3 vel Yuki V3...chiński jednoślad z doklejonym logo BMW... pure profanation! popełniona przez właściciela :ph34r:

Tu masz link do tej "Beemki" > WYDUŚ

Ps. Chyba zmienię podpis na coś takiego whist :

wiewirabmw.jpg

Niezłe!!! whist

Nawet znawca Chinek się nie poznał ;)

A mi tu zajeżdżało szmirą whist

I nawet miałem już pisać, ale mnie Mariusz ubiegł !scooter

I dobrze, bo bym jakąś gafę jeszcze walnął :ph34r:

• Klubowicze

No normalnie dałem się nabrać, ale po C1 we wszystko BMW uwierzę :ph34r:

Jak bym na ruską wiatkę, nakleił znaczek Vespy, to na pewno by się nikt nie poznał !scooter

Ale na czymś takim BMW :ph34r:

Kpina whist

Co trzeba mieć (choć bardziej czego brakuje) w głowie żeby naklejać znaczki BMW czy innej znanej marki. Ciężko zrozumieć jak niskie potrzeby akceptacji mają tacy ludzie.

Kiedyś, przeglądałem Allegro i tam trafiłem na "taką"BMW tylko wtedy nazywała się inaczej. Zapamiętałem bo to badziewie ma chyba odtwarzacz mp-3 czy radio, już nie pamiętam. Mają ludzie fantazję. Tak samo jest z Mercedesem. Każdy Polak chce go mieć i z każdego auta sobie Mercedesa zrobi :ph34r: . Tu trafiło na BMW. Może po flaszce dał bym się nabrać. Traktować to można jako ciekawostkę.

• Sympatycy
Zdun, prima aprilis to nie dziś!  whist

Jak spotkasz jeszcze raz tego mitomana to "rzeknij" mu, żeby zdjął te znaczki i nie robił wstydu przed rychem  !scooter

Przecież to CF Moto V3 vel Yuki V3...chiński jednoślad z doklejonym logo BMW... pure profanation! popełniona przez właściciela  :ph34r:

Tu masz link do tej "Beemki" > WYDUŚ

Już jakieś cztery, pięć lat temu można było takie cudo nabyć w salonach sprzedających chińskie pojazdy pod różnymi nazwami, np. w Scooterlandzie.

Ciekawostką w tym wynalazku jest wbudowany zestaw audio z głośnikami i z możliwością podłączenia MP3-ki w minischowku. Z tego co pamiętam, cena jak na chiński pojazd była dość wygórowana.

Dzisiaj rozmawiałem z właścicielem tego pojazdu wyprodukowano 1300 szt dla któregoś kraju Skandynawi.

A może by warto właściciela wyrwać z tego snu o BMW :ph34r: Biedaczek dalej myśli, że jeździ BMW.

Widziałem go kiedyś w Policach jako nówkę. Fakt, radio to bym do swojego przełożył whist

Znaczki na rzepie i można co tydzień sobie zmieniać markę, raz BMW raz Yamaha itd, mało kto się zorientuję... jak sie nie zna oczywiście !scooter

• Sympatycy

No dobra ja znawcą nie jestem ale słuchajcie dalej. Gościu sprowadził to z Niemiec 3-4 lata temu i mówił mi że maszyna kosztowała go jakieś 15-16 tyś . Po za tym pytał o taki model w salonie BMW i powiedziano mu 28tyś. Facet jest zadowolony !scooter . Jeżeli jest to na pewno YUKI to myślę że go trochę nacieli. BO facet poważny około 50 a w garażu widziałem pięknego Goldasa.

No dobra ja znawcą nie jestem ale słuchajcie dalej. Gościu sprowadził to z Niemiec 3-4 lata temu i mówił mi że maszyna kosztowała go jakieś 15-16 tyś . Po za tym pytał o taki model w salonie BMW i powiedziano mu 28tyś. Facet jest zadowolony !scooter . Jeżeli jest to na pewno YUKI to myślę że go trochę nacieli. BO facet poważny około 50 a w garażu widziałem pięknego Goldasa.

Jeżeli faktycznie tak mówi to ręce opadają choć myślę, że bajeruje. Przypadkiem ta rozmowa nie prowadziła do tego abyś to kupił?

• Sympatycy
Jeżeli jest to na pewno YUKI to myślę że go trochę nacieli. BO facet poważny około 50 a w garażu widziałem pięknego Goldasa.

Trochę nacięli ? !scooter

Jeśli jest tak jak piszesz, to facet może i tego goldasa ma w wersji

"na skandynawię" !bicz

pzdr

(...)Po za tym pytał o taki model w salonie BMW i powiedziano mu 28tyś. Facet jest zadowolony :o . (...)

Fajnie, taki nowy fajans kosztuje pewnie z 15 tysi :( ... To jeden znaczek BMW wychodzi po 6,5 tys PLN !bicz ....

Jesli byloby mnie stac na znaczek BMW za 6,5 tys to tez chodzilbym "zadowolony" !scooter

Edit: O, przepraszam "fajans" za 9 tysi :o , to na 1 znaczek zostaje jeszcze 9,5 tysiaca "wedlug" ASO BMW :o ...

• Sympatycy
Jeżeli jest to na pewno YUKI to myślę że go trochę nacieli. BO facet poważny około 50 a w garażu widziałem pięknego Goldasa.

Trochę nacięli ? !OKK

Jeśli jest tak jak piszesz, to facet może i tego goldasa ma w wersji

"na skandynawię" :)

pzdr

:):)

Pewnie na tabliczce ma napis Made in China :)

Heh... to tak jak z moim sprzętem :)

Poprzedni właściciel wykorzystując fakt iż chińczycy zerżnęli wygląd jota w jote z Majesty '97 (tylko silnik dali 150cm) nakleił sobie z przodu znaczek Yamahy i w ten sposób od przodu jest Yamaha a z boku Lifan :):)

Jak go kupiłem to w pierwszej chwili chciałem zdjąć ten znaczek żeby nie robić obciachu ale po staranniejszym przyjżeniu się jakości wykonania tegoż sprzęta stwierdziłem że może lepiej nie ruszać, bo jak odejdzie z wierzchnią warstwą lakiero-plastiku to będzie kupa... !OKK

Hmmm... to może niech on też nie odkleja :)

a dowód rej widziałeś, prosta sprawa co ma wpisane w marce i modelu... ???

co mu powiesz?

- niech się Pan wróci ro Podstawówki i nauczy czytać

czy

- ma Pan lewy motocykl z przebijanymi numerami