Marynarz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak jak napisałem w pewnym niezbyt miłym dla mnie wątku... wróć ! Dość tego A wieć, fak nie tak to się miało zaczynać 3 2 1 START. Data gwiezdna 20100630 czas 9.30 ziemskiego poranka, miejsce - 100lica, przybyłem do portu macierzystego statku MARIA. Po wejściu na pokład i przywitaniu się z kapitanem... zasiadłem wygodnie na swoim miejscu. Oczom moim ukazała się dotąd nie znana panorama mojego kochanego miasta. po drodze do Wilanowa widzieliśmy kurę, krowę, psa... a i było widać drogę na Ostrołękę, o tytaj Generalnie rejs przebiegał spokojnie, bez jakiś niespodziewanych ataków ze strony krwiopijczych owadów z rodziny Culicidae (potocznie zwanych komarami). Każdemu polecam chociaż raz się przepłynąć ! Ja wynieram się jeszcze na rejs do Serocka (jakieś 8 godzin łącznej podróży z postojem 1 h w Serocku). Ceny naprawdę przystępne.. !vampire ps. Wiecej fotek TUTAJ
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Super zdjęciówki Warszawa, a zwłaszcza mosty, wyglądają naprawdę fajnie...i te, no, okoliczności przyrody... niepowtarzalne Ważne, że Ci humor dopisuje pzdr
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak jak napisałem w pewnym niezbyt miłym dla mnie wątku... wróć ! Dość tego (...) Każdemu polecam chociaż raz się przepłynąć ! Ja wybieram się jeszcze na rejs do Serocka (jakieś 8 godzin łącznej podróży z postojem 1 h w Serocku). Ceny naprawdę przystępne.. ps. Wiecej fotek TUTAJ Jeśli w przeciągu najbliższych dni to ja się pisze . !OKK
kmodzele Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Marynarz, Ty to nawet jakiś taki przystojny się zrobiłeś.... (serio) A ten kapitan, to taka tekturowa figurka?
Rekomendowane odpowiedzi