kmodzele Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Chłopie. Niby pech, ale jednak można na to patrzeć inaczej. Mogło być duuużo gorzej: mogłeś coś sobie ułamać, albo zrobić kraksę bliżej wyjazdu i wtedy byś już miał naprawdę przerąbane. Tymczasem, poza obtłuczeniami, nerwami i .. kosztami, zostaną tylko wspomnienia. 1. 28 dni to kuupa czasu na odszykowanie pojazdu. Tylko trzeba się za to wziąć. Jeśli jesteś zmotywowany i konsekwentny, dasz radę. 2. Ale jeśli nie, to 28 dni to kupa czasu na kupno "nowego" pojazdu. Sam pisałeś i Burgmanie 400 z Żyrardówka; na zdjęciach wyglądał super. Cena też spoko. Do Ż. jeździ pociąg - daleko nie jest. 3. Ale jeśli i to nie pójdzie, to ci pożyczę swój motor. Na 4 dni, doświadczonemu kierowcy - nie widzę przeciwwskazań. Tylko mi obiecasz że bedziesz zachowywał większy odstęp! Ma OC i AC, spoko. Ta sama pojemność i masa, dasz radę. Tylko ten "wiejski kufer" będziesz musiał przeboleć Serio - jak trzeba, bierzesz mój.
monk Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ale jeśli i to nie pójdzie, to ci pożyczę swój motor. Na 4 dni, doświadczonemu kierowcy - nie widzę przeciwwskazań. Tylko mi obiecasz że bedziesz zachowywał większy odstęp! Ma OC i AC, spoko. Ta sama pojemność i masa, dasz radę. Tylko ten "wiejski kufer" będziesz musiał przeboleć Serio - jak trzeba, bierzesz mój. Tylko weź pod uwagę, że Marynarz preferuje jazdę z włączonym silnikiem, więc znacznie przełoży się to na eksploatację motocykla Pozdrawiam serdecznie
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2010 3. Ale jeśli i to nie pójdzie, to ci pożyczę swój motor. Na 4 dni, doświadczonemu kierowcy - nie widzę przeciwwskazań. Tylko mi obiecasz że bedziesz zachowywał większy odstęp! Ma OC i AC, spoko. Ta sama pojemność i masa, dasz radę. Tylko ten "wiejski kufer" będziesz musiał przeboleć Serio - jak trzeba, bierzesz mój. Kmodzele, szacun
kmodzele Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że Marynarz się spręży i naprawi / kupi. Ponieważ nie przepada za mną, to moja propozycja tym bardziej Go zmotywuje, żeby nie musiał korzystać Ale naprawdę, mam zaufanie do Marynarza, jest doświadczony i rozgarnięty. A sprzęty w końcu podobne. Deklaracja złożona; jak mój biały brzęczak się przyda - proszę bardzo. Przecież nie może się odbyć wyjazd bez Szefa! Nawet przeżyję jazdę z włączonym silnikiem. ALE TYLKO W JEDNĄ STRONĘ!!!!
Barti Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Marynarz, dobrze że ty jestes w jednym kawałku, skuter jakoś poskładasz lub wymienisz na nowy czego Ci życzę. kmodzele, jak pisał Orzech... wielki szacun za propozycję !OKK
Glub Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Coraz częściej zastanawiam się nad większym jednośladem z ABS. Dlatego odpusciłem temat fjs400 bez abs na rzecz SWT400A Jechalem DN1 z c-abs i to byla rewelacja, hamowałem awaryjnie a był piach na drodzę. Bez absu bylaby to masakra. Sebastian, Trzymaj się i wypatruj mrugającej japoneczki:)
kfcent Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Coraz częściej zastanawiam się nad większym jednośladem z ABS. Dlatego odpusciłem temat fjs400 bez abs na rzecz SWT400A Jechalem DN1 z c-abs i to byla rewelacja, hamowałem awaryjnie a był piach na drodzę. Bez absu bylaby to masakra. Sebastian, Trzymaj się i wypatruj mrugającej japoneczki:) Glub dobrze prawi!!! dokłądnie miałem tak samo, po tym jak pojezdziłem DN-em z ABS-em dopiero doceniłem ten wynalazek...naprawde super sprawa, zwłaszcza przy awaryjnych hamowaniach - dlatego też szukałem "japoneczki" z systemem anty blokującym i się udało z czego bardzo się ciesze Marynarzu myśle żę twoja "przygoda" to znak że czas na przesiadke. Wiem że przywiązanie do majki jest ogromne...ale czasem w życiu przychodzi czas na zmiany - i to chyba jest taki wlaśnie czas 28 dni spokojnie ogarniesz coś nowego a i jeszcze pewnie YPke pogonisz- wkońcu sezon jest! tylko "japoneczek" jak na lekarswo trzymam kciuki !OKK
Sympatycy Baltona Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Będzie reakcja łańcuchowa staje się jedno aby drugie mogło się stać mam nadzieję, że to przyspieszy zakup nowego !OKK. Majki szkoda, Ty cały i to jest istotne, powodzenia w działaniu Będzie dobrze.
Marynarz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzięki Wam wszystkim za słowa otuchy i pocieszenia dziś gnaty troszkę bardziej bolą bo odpuściły już środki znieczulające Generalnie to tylko otłuczenia (jak już pisałem wcześniej), nowa Ypka 400 już na celowniku (bez ABS - szkoda). Miałem się dziś zabrać za rozbieranie ale jakoś mi brak odwagi aby spojrzeć w jej smutny potrzaskany face !OKK ... chyba jeszcze muszę poczekać. Kmodzele, faktycznie nie przepadam za tobą - A DOKŁADNIEJ ZA TYM CO CZASAMI WYPISUJESZ NA FORUM !!!, wiem że jesteś indywidualistą, każdy jest inny... jakoś w realu (nie mylić z marketem ) dane nam było pogadać parę razy i było spoko (nie rzucaliśmy się sobie do gardeł . Powiem wprost, jak się nie uda z moją japoneczką to kto wie.. może i skorzystam z twojej oferty... (oczywiście jakieś za to poleci - jakby co ). Jak ktoś napisał - czasami potrzebne są zmiany, może moja Majeczka przeczuwała że chcę Ją porzucić dla innej i strzeliła po prostu focha ? kto to wie... eh... dziś za to kolega zwyciągnąl mnie rano z domu abym się nie dołował na rejs statkiem po wiśle - polecam każdemu.. Warszawa jest tak piękna z wody ! Jak dotrę do domu to zapodam jakąś relacje i parę fotek...
kfcent Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 dziś za to kolega zwyciągnąl mnie rano z domu abym się nie dołował na rejs statkiem po wiśle - polecam każdemu.. Warszawa jest tak piękna z wody ! hehe - wkońcu Marynarz, a nie szczur londowy !OKK
Marynarz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 zapodaj tez fotki Majki a po co fotki.. po prostu widok makabryczny, połamany błotnik, wyrawan lampa z mocowań, popękana czasza !OKK Jak się odważe aby pójść do garażu to może zrobię , na razie pass...
michalu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Marynarzu dobrze że nic się tobie nie stało a sprzęt na pewno jakiś się znajdzie !OKK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Marynarz,głowa do góry. Najważniejsze ,że gnaty całe.Trzym się !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Oj Sebastian, co to się porobiło Majka rozwalona, ty potłuczony, ech... Mam nadzieję, że szybko wyleczysz "rany" i nabędziesz nowy sprzęcior !vampire Życzę szczęścia. PS. ABS jest
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zdrowia życzę,skuta się zreanimuje !vampire
Sacetti Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Siniaki wyleczysz, skuta kupisz nowego. Trzymaj się kolego! Pozdro
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co za wieści. CO za sezon... !vampire Marynarz, lecz siniaki i kombinuj co dalej ze sprzętem. Jak napisałeś na początku, że kierownica poszła do przodu, to może być ciężko. Ale może nie będzie tak źle. Z tym odstępem to naprawdę ważna kwestia. Rutyna powinna polegać na wyrobieniu w sobie nawyku zachowania odstępu. Wiem co nieco na ten temat... pzdr
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co się robi, przykro się czyta takie posty i słucha takich relacji. Zawsze jednak najważniejszy jest kierownik !vampire Dobre z tego całego zdarzenia, że Tobie się nic poważnego nie stało . Sprzęt no cóż coś się z tym zrobi . Oby wszyscy z takich zdarzeń wyciągali wnioski i je realizowali na drodze. Powodzenia.
Klubowicze valdi Opublikowano 30 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2010 Oj chłopaku nie masz sumienia,tak niszczyć swój sprzęt, a o zdrowiu nie wspomnę.Tak na poważnie dobrze że Ty cały. !vampire Pozdrowionka.
Enek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Marynarz - lecz rany, kupuj sprzeta i lecimy na mazury- nie ma lipy !vampire ps. jak kupisz jakiegos skuta to przeciez masz miesiac czasu na przerejstrownie go -mozesz jechac na nieprzerejestrowanym .Najwazniejsze zebys jakis przeglad jego zrobil,zeby wszytsko bylo sprawne pozdro
Kordian Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 !vampire Wyrazy współczucia, Marynarzu. No przygoda z trochę smutnym finałem, ale najważniejsze ze ty cały. Mam nadzieję ze uda cię do naszego wspólnego wyjazdu nabyć nowy sprzęt, który ci zastąpi twoja ukochaną ..
Lucjan73 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Przykra sprawa, życzę zdrowia No cóż sprzęt naprawisz albo kupisz inny jak mówią umarł król niech żyje król.... !vampire
mak Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Marynarzu - zdrówka od obu Makówek! Dobrze, żeś cały!
eMKa Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 dziś za to kolega zwyciągnąl mnie rano z domu abym się nie dołował na rejs statkiem po wiśle - polecam każdemu.. Warszawa jest tak piękna z wody ! PRACUJESZ NA LĄDZIE - ODPOCZYWAJ NA WODZIE! Rejs Marynarzu, jak to dobrze że Tobie stało się jedynie "małe kuku" - wierz mi wiem co piszę. Zdaje się, że rozumiem Cię najlepiej z Kolegów; powtórka niemal idealna. Jedno jest najważniejsze: nic się nie skończyło, to co najważniejsze pozostało - widzę że chęć do życia jest, miłość do jednośladów jest, plany na przyszłość są... I tak trzymaj! Ze mnie siniaki już nawet zlazły, a sprzęcik... oj chyba już na wyciągnięcie ręki. Nie mogę się doczekać bo i nowe rękawice sobie sprawiłem i inne moto-gadżety... Zatem do zobaczenia na !
Rekomendowane odpowiedzi