yorick Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Wczoraj zarejestrowałem się na egzamin na Odlewniczej.(...) Na egzamin zapisałem się na 13 października, na godzinę 13:00 BOSY, czy to był najwcześniejszy termin ? pzdr yorick
Bosy Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Ja robiłem w Sarbo. Za niewielką dopłatą mogłem pojeździć nawet Hondą Shadow 650. W sumie fajne przeżycie. Na placu przy Powstańców były po 2 sztuki 250-tek i 125-tek. Ja zawsze jeździłem wiekszym.
QS1 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Ja robiłem w 'Linii' na Gocławiu (Wawa) (plac manewrowy przy zajezdni na Ostrobramskiej). 6h jazd na mieście, i miły instruktor pozwolił skrócić jazdy na placu;) Zdecydowanie polecam. Na egzamin w sierpniu czekałem 2 tygodnie. U mnie w grupie dwie os nie zdały, ja natomiast miałem praktykę przez 50minut, zjeździlismy chyba całą okolicę. Pod koniec tak byłem zdenerwowany, że na Odlewniczej się zatrzymałem przed torami kolejowymi hehe. Ale na szczęście do przodu
Bosy Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 yorick, chyba były jakieś "okienka" wcześniej, ale mi zależało, żeby było razem teoria i praktyka. Pod koniec tak byłem zdenerwowany, że na Odlewniczej się zatrzymałem przed torami kolejowymi Z tymi pseudotorami to jest normalnie dopust Boży... Ale chyba teraz wystarcza jak się zwolni i da po sobie poznać, że wie się, że są tory...
Bosy Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Na szczęście wczoraj przez tory nie musiałem przejeżdżać... No chyba, że tramwajowe !tut. Za to na innych "ciekawych" miejscach musiałem się trochę pogimnastykować. Koniec końców - POZYTYWNY !happybth. Mimo wszystko miłe zaskoczenie, bo przez ostatnie dwa tygodnie nie dosiadłem żadnego jednoslada, a biegowca ostatni raz miałem pod sobą na poprzednim, nieudanym egzaminie... Generalnie w mojej grupce 2:1 dla zdających. Ten jeden - bez złośliwości ze strony egzaminatora... Dwa razy bez obejrzenia się za siebie przy ruszaniu i dwa razy wjazd na ósemke po ciągłej. Za to inna ciekawostka... Otóż przez ostatnie tygodnie zmieniałem mieszkanie. Po przeprowadzce odnotowałem brak starego prawa jazdy !happybth... Obawiam się, że mogłem je zgubić. Okazuje się, że nic nie muszę specjalnego w tej materii robić. Wystarczy, że przy odbiorze złożę oświadczenie o zagubieniu, wraz ze zobowiązaniem do zwrotu starego prawka w razie jego odnalezienia (pod odpowiedzialnościa karną).
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2010 Na szczęście wczoraj przez tory nie musiałem przejeżdżać... No chyba, że tramwajowe . Z tymi torami "na lewo z WORD-a" jest prosta sprawa. Wystarczy zaświecić egzaminatorowi troszeczkę "stopem" i lekko się rozejrzeć. Gratulacje pzdr
ptaku_1 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 No Bosy gratulacje, szkoda tylko ze sezon sie konczy, i zanim odbierzesz PJ moze byc juz nie ciekawie.
magart Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Bosy, gratki ze zdanego egzaminu
Rekomendowane odpowiedzi