Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zapraszamy serdecznie szanowne towarzystwo do odwiedzenia w najbliższy weekend (3-4 lipca) okolic Węgrowa (ok. 90km od W-wy). Plan jest taki aby zobaczyć !OKK !happybth okoliczne atrakcje: zamek w Liwie, dolinę Liwca, Węgów, może pałac w Starejwsi, skansen w Suchej. Potem zapraszamy na imprezkę !sciana z ogniskiem, grilem, muzyczką i co tam sobie wymyślimy na naszym ranchu. Możemy biesiadować !sciana do rana, bo miejsca jest sporo na rozbicie namiotów i parę miejsc do odpoczynku w chałupie. Ze wzglęgu na konieczność poczynienia pewnych przygotowań proszę chętnych o zgłaszanie swojego udziału w tym poście. Więcej informacji udzieli Ewik na czwartkowym spocie. Ewik i Wrzonio.
MARCVS Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie wiem czy mi się uda Żona jest przeciwna Długo będę musiał pracować, aby zmienić jej poglądy na temat podróży motocyklami !OKK Ale gdyby mi się udało, to kto wie??? Do Warki nie ma co jechać na weekend, bo znowu będę siedział sam jak kołek No , nie dokońca bo kilku kolegów mnie odwiedziło !V Co prawda na chwilę, ale zawsze !V Pozdrawiam Obiecuję że bliżej weekendu, dam znać
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie wiem czy mi się uda Żona jest przeciwna Długo będę musiał pracować, aby zmienić jej poglądy na temat podróży motocyklami Ale gdyby mi się udało, to kto wie??? (...) Obiecuję że bliżej weekendu, dam znać !V A ja myślałem że tylko moja żona " lubi " jazdę jednośladem , ale jeszcze kilka dni to może i ja spróbuję dotrzeć , bo ostatnio skuter się przykurzył od stania w garażu .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2010 Podaje więcej informacji dotyczących wycieczki: Proponuję spotkanie w miejscowości Grębków (ok. 70km od centrum W-wy)w barze po prawej stronie jadąc drogą 697 w kierunku Węgrowa około godz. 14:00 gdzie będę na was czekał, aby dalej pojechać na wycieczke po okolicy. Planuję, że przejedziemy ok 40 km, zwiedzając po drodze ciekawe miejsca w okolicy. (jak ktoś nie będzie chciał jechać na wycieczkę to może od razu dotrzeć na rancho, tam będzie czekała Ewa.. XE 21.932940 YN 52.242200 Tak wygląda rancho (zdjęcie z 30.06.2010) Meandry Liwca Zapewniamy żarełko grilowe i inne specjały, spokój i ciszę (albo i nie) i symboliczne !scooter. Rano w niedzielę jajecznica na kurkach. Jeszcze raz zapraszamy Ewa i Wiesiek tel. 602137655 lub 602693695 (prosimy chętnych o telefon lub wiadomość na PM)
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 2 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2010 Pojawiło się światełko w tunelu że jutro Was odwiedzę z kolegą Morwa 37 ale tyko na kilka godzin . !w00t
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 2 Lipca 2010 Jutro sytuacja mi się wyklaruje... ale powinienem dać radę przyjechać do Was !w00t
MARCVS Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 No to chyba się pokłócę z żoną, ale się wyrwę !w00t Najgorsze że reszta urlopu:
Klubowicze valdi Opublikowano 2 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie wiem czy dam radę ,ale będę się starał !w00t
Artemis Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Fajna inicjatywa i pogoda zapowiada się piękna! Tylko dlaczego sob. i niedz. muszę pracować !w00t ? Przyjemnej zabawy Wam życzę!
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 3 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2010 Jeśli ktoś chce dołączyć to proszę o kontakt na pm . Generalnie wyjazd z pod zajazdu w Nadarzynie (z kier. Otrębus przy trasie Katowickiej) max 12.00 kierunek Piaseczno - Góra Kalwaria - Mińsk Mazowiecki - Kałuszyn .
DIAMANDA2002 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja niestety tyż robię w łikend, ale w niedzielę w pracy od 14, więc dam jakoś radę połączyć przyjemne z pracą....... Artemis , może skoczymy razem z wieczora ???? PZDR 790 207 082
Artemis Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Wieczorkiem dzisiaj? Hmmm... interesująca propozycja. Napisz proszę jak to widzisz.
DIAMANDA2002 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja kończę około 19. Mam ze sobą śpiworek, więc jestem gotowy. Pracuję w TVP, na Pl. Powstańców Warszawy 7. na dole przy wejściu stoji moja granatowa suza (z doczepioną karimatką) Jeżeli dasz radę, to zapraszam - powiedzmy 19.10 i lecimy do Wrzonia na ranczo. PZDR
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 3 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja kończę około 19. Mam ze sobą śpiworek, więc jestem gotowy.Pracuję w TVP, na Pl. Powstańców Warszawy 7. na dole przy wejściu stoji moja granatowa suza (z doczepioną karimatką) Jeżeli dasz radę, to zapraszam - powiedzmy 19.10 i lecimy do Wrzonia na ranczo. PZDR Widzę że nastąpi zmiana warty , bo ja przed chwilą szczęśliwie wróciłem do domu . Ewo i Wiesiu było extra !scooter Miło było ponownie spotkać Marka z małżonką i Kordiana . Dziękuję też Piotrkowi za wspólne śmiganie . ps : kto nie był niech żałuje
Kordian Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 No właśnie dotarłem do domku. Dziękuje za miłe spotkanie dla naszych super gospodarzy Ewy I Wieśka.I dla wszystkich którzy dojechali.. . Jak zawsze jest bardzo miło spotkać się z przyjaciółmi z Burgmanii, wrażenia bezcenne!!! !OKK Wyborne smakołyki i trunki na stole zagościły,...rozmowy jak zawsze ciekawe. Po prostu było zarąbiście !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2010 My też już w domku. Dziękuję wszystkim którzy dojechali wcześniej lub póżniej za odwiedziny. Trochę wycieczka nam się skróciła, za co bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że Wam się podobało na naszym ranchu i jeszcze kiedyś to powtórzymy.
DIAMANDA2002 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja też w domku - byłem wcześniej, ale dopadł mnie zasłużony sen...własnie wstałem..... Ewo i Wrzoniu - dzięki za gościnę !!! było super. Ja też mam nadzieję że jeszcze będzie okazja kiedyś wpaść na Wasze ranczo ! (droga normalną, bez przewrotki !OKK bo jajeczna z kurkami na tarasie - bezcenne ! Wrzoniu, dzięki z poskręcanie plastików !!!! Wracałem z Markami do Kołbieli, a po drodze zajechałem jeszcze w Górze Kalwarii nad Wisłę. Fajnie i spokojnie mi się wracało. Pozdro dla wszystkich obecnych !!!! PZDR ! PS. Mam kilka fot, ale nie mam w chatce czytnika. Dodam w poniedziałek.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 4 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2010 W związku z tym że nikt się nie ujawnia to ja wrzucę kilka zdjęć !OKK a tutaj Całość
MARCVS Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 My również dojechaliśmy do domu bez przygód !happybth Podziękowania składaliśmy organizatorom przez telefon !YES chcemy jednak podziękować również wszystkim przybyłym!!!! Wszyscy, jak zwykle, wspaniali ludzie !!!!!! A zaczęło się tak: Na początku przyjechaliśmy podbić zamek w Liwie Była tam z nami nie zła lufa Podbiła serca stacjonujących tam partyzantów ale Niemcy, też mieli na nią chrapkę Wywiązała się bitwa i adoratorzy się pozabijali, ku niezadowoleniu adorowanej Ale Hogata nie dała za wygraną i podbiła serce ostatniego rycerza Kasztelana na zamku w Liwie I zabrała mu miecz Gumisiek też startował, ale odpadł Zamienił się jednak z Kasztelanem na hełmy Nowa wersja szczękowca, bardzo mu przypasowała Po pamiątkowych zdjęciach z kasztelanem Przybyliśmy do celu czyli gniazdka Wrzonia i Ewika Morwa wciąż coś znajdował, ale nie chciał powiedzieć co? Po jakimś czasie dojechał Kordian 4oo i Diamanda, na swojej nowej maszynie Potem było coraz milej !happybth i aparat poszedł w odstawkę Nazajutrz po śniadaniu czyli wyśmienitej jajecznicy na kurkach !YES Przybyli Antoniaczkowie (spóźnili się, ku uciesze pałaszujących) Antoniaczek zaraz zabrał się do opisywania wrażeń z jazdy nowym nabytkiem Wrzonio z Ewą raczyli nas swoimi specjałami, jak na przykład pieczony ananas z grill'a ala Wrzonio !YES Po fascynującej rozmowie przy kawie....... ......Niestety przyszedł czas na pożegnanie z zajefajną kompaniją Na dwa skutery wraz z kolegą sympatycznym Diamanda, wyruszyliśmy w drogę powrotną Spotkanie okazało się być mega udane i niech żałują ci którzy nie byli Moja małżonka jak widać uległa moim perswazjom i w powrotnej drodze w ogóle nie narzekała !w00t Myślę że zacznie ze mną jeździć !YES Jeszcze raz bardzo dziękujemy wszystkim za super spota !YES Do zobaczenia na następnych Pozdrawiamy !!! Marek i Agata !happybth
MARCVS Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 PS. Mam kilka fot, ale nie mam w chatce czytnika. Dodam w poniedziałek. No to dawaj te zdjęcia!!! Już poniedziałek !scooter
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2010 Właśnie sobie przypominałem, ze zrobiłem parę fotek: Był i turniej strzelecki, a od tego huku to Majka aż przysiadła (e nie ona robi fotkę)
DIAMANDA2002 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam ! Moje fotki z niedzieli... http://picasaweb.google.com/108957077919357319384/RANCHO# PZDR
Rekomendowane odpowiedzi