ptaku_1 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam Czy ktos moze mi polecic doby kamping nad morzem (tej samej klasy co w Warce albo lepszy, wiecie czyste natryski i kibelki). Interesuje mnie woj pomorskie, najlepiej jakies spokojne miejsce nic w stylu Wladyslawowa czy innej Leby. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ptaku_1 napisał: Witam Czy ktos moze mi polecic doby kamping nad morzem (tej samej klasy co w Warce albo lepszy [...] Zaliczyłem już trochę kempingów w PL i powiem tak: znaleźć lepszy kemping niż w Warce (pod względem standardu i czystości) będzie naprawdę ciężko w całej PL. Ze względu na położenie (20m od morza) mogę polecić kemping nr. 180 w Stegnie> https://www.polskiturysta.pl/Stegna/Camping180. Blisko do dobrego żarełka, plaża pod nosem, bezpiecznie... niestety sanitariaty bez rewelacji. PS. Tak gwoli przypomnienia: kilka fotek z zeszłorocznych wakacji i odwiedziń przyjaciół z Burgmanii !scooter Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 !OKK Odnośnik do komentarza
Poldergeist Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Delfin w Jantarze ale to pole namiotowe, do tego rodzinne w centrum miejscowości. Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jest jedno takie miejsce w Darłówku - standard "warecki" + morze. Róża Wiatrów Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi