leszek_krakow Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Wycieczka piękna, trafiliście na extra pogodę, widoki piękne - mnie niestety zmogła grypa. Do zobaczyska w następną środę - w tym tygodniu jestem poza Krakowem.
Ghandi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Było fajnie. Wojtek dzięki za wycieczkę
Kordian Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 No i ja jestem pod wrażeniem relacji foto z wyprawy. Super fotki i jak widać wszystko dopisywało pogoda i humory !!! Ta niedziela była naprawdę super do jazdy,zobaczymy jak kolejne.
Gość radiolog Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 No i sezon zakończył się w Mnikowie prawie bez maxi ( nie licząc mnie, pilota, miśka -którzy byli w grupie porządkowej i Witka, ale on już w innej lidze jeździ i jeszcze jakiegoś niezrzeszonego, wielka szkoda a było tak miło a tu mnie skadrowali
Użytkownicy Tony Opublikowano 4 Października 2010 Użytkownicy Opublikowano 4 Października 2010 No bo my sezonu jeszcze nie kończymy A w sobotę zaliczyłem Krynicę z wydeptaniem na Jaworzynę Krynicką i Rytro ruiny zamku
reno Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Dzięki Toony za wspólna jazdę w n iedzielnym słoneczku. Pozdrowienia dla Gosi. Fotki bardzo fajne.
Rekomendowane odpowiedzi