Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nic nie mogłem poradzć, za flaszkę człowiek zrobi wszystko. !scooter !piwko Pozdrawiam J.D. !piwko !piwko !piwko "Czego to wótka nie może?" Nawet paskudy na księżniczkę wejdą.
Gość magnes Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jednak niewiem czy ma to jakiś sens skoro jest to ta sama instrukcja która mieści się w necie http://campaigns.hondampe.com.au/Motorcycl...%20NSS250EX.pdf O! Dzięki, oczywiście temat ksero nieaktualny
Woody Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Paskudy pozdrawiają i polecają się na przyszłość
jack daniels Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Winkli ci Panie tutaj pod dostatkiem, a i jest czym oko nacieszyć. Zapraszam bo warto zobaczyć coś ciekawego pod nosem, niż bujać się po obcych "landach". Zainteresowanych proszę o wcześniejszy kontakt (patrz MAPKA) Pozdrawiam wszystkich skuteroobieżyświatów. J.D.
kfcent Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam, nadmieniam że i ja dołączyłem do posiadaczy tej ślicznoty piekna wrzosowa, stoi narazie w garazu...funduje jej jakiś duży serwis i niebawem ujrzy światło dzienne:)
jack daniels Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witaj w klubie zakręconych Forzomaniaków. GRATULACJE!!! Wiem jak się musisz cieszyć bo sam to przerobiłem. Życzę Ci abyś niemiał takich schodów jak ja w urzędach bo w J.G. te gamonie nie znają się na włoskich papierach i dwa tygodnie z nimi wojowałem ale dzisiaj dostałem tablice do ręki i zaraz lecę pobrykac. Zadowolenia ze sprzętu. J.D.
Woody Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Gratulacje wygranej walki z wiatrakami, tfu, urzędnikami Czekamy na wrażenia z jazdy (szczególnie dot. długości szyby )
kfcent Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja mam szybke akcesoryjną tą wyższą... ale totalnie mi się nie podoba ta mała czarna orginalna owiewka ma swój urok,ale rzeczywiscie może być mało praktyczna... znalazłem i zamówiłem coś takiego: http://img2.rivercrane.jp/catalogue/10116/mt145s.jpg
upiór Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nic nie mogłem poradzć, za flaszkę człowiek zrobi wszystko. Pozdrawiam J.D. !OKK !OKK No Jacuś sprzedałeś fotki z obcymi kolegami a ja jeszcze nie siedziałem i to za ile za nędzną flaszeczkę . Dla tego po każdej imprezie odlewaj dla mnie % co by temat załagodzic . No i jeszcze jedno garaż miałeś ocieplic !YES . P.S No ale dlatego że jest to ZACNA marka i ja jako prezes ZACNEJ marki Ci wybaczam . Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi