laguna Opublikowano 12 Grudnia 2005 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam. No, no, gratulacje. Ogl?dam każdy odcinek i nie ukrywam, że byłem miło zaskoczony jak w przedostatnim odcinku rozpoczęto temat maxi skuterów, my?lę - kurde to powinien poprowadzić Mariusz, no i oczywi?cie po upływie kilku sekund - na ekranie pojawia się - !!!!! Bardzo fajnie. Nawet w ostatnim odcinku, pokazuj?c now? 400 K7 jeszcze pokazywano Mariusza i jego sprzęcik. Pozdrawiam gor?co Jarek
Sympatycy Kubo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Hej Jarku... Tylko jedna uwaga...Żeby nie było, że dzi? jestem zgredliwy... http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=998 Warto, żeby? ogl?dn?ł ten topic... Pozdrówka i do zobaczenia po raz kolejny na zlocie...Kuba
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 12 Grudnia 2005 Laguna... dzięki za miłe słowo ale wyj?tkowo ten w?tek jestem zmuszony zamkn?ć. Zapraszam do w?tku, który podrzucił Kubo. Ps. Jarku... zdecydowanie za rzadko zagl?dasz na forum i takie s? efekty
Rekomendowane odpowiedzi