Klubowicze Gumisiek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2010 Niestety i mnie też się trochę pomerdało , więc może powtórkę zrobimy 3-4 Lipiec i wtedy więcej osób dojedzie ?
MARCVS Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja przyjezdżam 26go z familiadą(kierowcą)no i z flaszką !OKK Zainstaluję się, a potem czekam na resztę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 23 Czerwca 2010 A my właśnie siedzimy "we" Warce i próbujemy się dogadać z Holendrami po ENG W wolnych chwilach Martes robi wycinanki z kalarepy... Oto najnowsza: "Bunny in 2010" Ps. Właśnie zastanawiamy się czy na Zakończeniu Sezonu Skuterowego Burgmanii nie zorganizować "Piłkarzyków" w wersji ludzkiej
MARCVS Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 W wolnych chwilach Martes robi wycinanki z kalarepy... Tylko nie dajcie mu wytrzeźwieć Bo jak jest trzeźwy, to przekracza prędkość na kuadzie
SimonWarka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 A my właśnie siedzimy "we" Warce i próbujemy się dogadać z Holendrami po ENG W wolnych chwilach Martes robi wycinanki z kalarepy... Oto najnowsza: "Bunny in 2010" Ps. Właśnie zastanawiamy się czy na Zakończeniu Sezonu Skuterowego Burgmanii nie zorganizować "Piłkarzyków" w wersji ludzkiej Sorki, do kiedy siedzicie na Kempingu?
Gość Badly Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 na sierpien sie pisze jak najbardziej
upiór Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 "ON ŻYJE" ... !YES he he... lepiej się pucuj co kupujesz !OKK Witam . Za te obalenie w Warce to ja bym mu kupił deskorolkę !scooter !scooter .
MARCVS Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja już jestem na miejscu Czekam na resztę z !scooter sam nie będę pił!! Czy ktoś na zamiar przyjechać? jakby coś to dzwońcie 729177112
BrYhu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dzisiaj już nie dam rady ( lekko zrobiony ) ale jutro na jarmark chętnie się wybiorę !scooter Są jacyś chętni ???
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2010 Właśnie wróciliśmy z Ewikiem z Warki. Marcvs czeka z utęsknieniem !OKK bo nie ma z kim wypić flaszki, a nawet piwa, bo my wpadliśmy tylko na godzinkę, a potem jeszcze się przykulał Radi. Chętnie byśmy zostali, ale niestety dziś czekają nas jeszcze inne zajęcia !piwko . Więc z bólem serca !happybth opuściliśmy gościnne progi kempingu nad Pilicą.
MARCVS Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 niestety flaszka i piwo pojadą do domu
Agnus Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 "ON ŻYJE" ... he he... lepiej się pucuj co kupujesz He, he, jeszcze nie. Witam . Za te obalenie w Warce to ja bym mu kupił deskorolkę !piwko . Widziałeś i... nie pomogłeś?, !OKK, ... Spieszę wyjaśnić: !happybth, jak wierny pies albo kot powinien spać w pozycji horyzontalnej w nogach właściciela...i jak właściciel /czyli na boczku, jak Heniu/ W końcu zmęczony był bardziej niż ja, więc miał do tego pełne prawo. Pozdrawiam! Agnus! P.S.: Za 4 i pół godziny wyjazd po nowy sprzęt. Dziś są moje imieniny...
Marynarz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 P.S.: Za 4 i pół godziny wyjazd po nowy sprzęt. Dziś są moje imieniny... po pierwsze... to wszystkiego najlepszego, a po drugie to pucuj się jaki sprzęt
Marcino1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Nieoficjalnie mogę podać pewną informację .W związku z udaną organizacją zlotu *Burgmania 2010*, najprawdopodobniej pod koniec sierpnia odbędzie się w Warce/ na Kempingu Sielanka, duża impreza skuterowa pt: "Zakończenie Wakacji Maxi Skuterowych" Wkrótce będą prowadzone rozmowy z władzami miasta o atrakcjach i szczegółach imprezy. Niewykluczone, że podczas zlotu odbędzie się koncert ciekawego wykonawcy , jak również inne dość nietypowe extrasy (niespodzianka ). Wszystko jest fazie rozwoju a dokładne informacje na temat tegoż zlotu podam za ok. miesiąc . Oczywiście nie przeszkadza to w organizacji niezależnego spontanu pod koniec czerwca Mariusz, czy wiadmomo już coś o sierpniowym terminie? Pozdrawiam Marcin
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2010 Mariusz,czy wiadmomo już coś o sierpniowym terminie? Pozdrawiam Marcin Trwają debaty... forum/imprezy to będzie pierwsze miejsce gdzie podana zostanie informacja o ewentualnym zlocie
Marcino1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Mariusz,czy wiadmomo już coś o sierpniowym terminie? Pozdrawiam Marcin Trwają debaty... forum/imprezy to będzie pierwsze miejsce gdzie podana zostanie informacja o ewentualnym zlocie Ok, w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i odznaczam w kalendarzu różne opcje urlopu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 9 Lipca 2010 W/g nieoficjalnych info w Warce znów się dzieje... a w zasadzie "dzieją"... dantejskie sceny Poza tym dostałem dziwny tel... w słuchawce tylko dźwięk szkła podczas toastów i krzyki jakiś Burgmaniaków No cóż, nie ma innego wyjścia! Trzeba złożyć niespodziewaną wizytację Martesowi !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2010 Hm, będę jechał wieczorem w stronę Radomia, nic nie stoi na przeszkodzie przejechać przez Warkę !OKK
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 9 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2010 To kiedy robimy nalot na Warkę ? !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja ruszam dzisiaj z Wawy około 20
nosek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Właśnie dojechałem. Impreza gorąca. Z Burgmaniaków jest dzisiaj tylko Nosek z ekipą. Pozdr. ORZECH
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2010 Czy dzisiaj ktoś urzęduje u Martesa ? ps : ja pewnie zawitam po obiadku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2010 Dziś ktoś urzędował ale do późnego popołudnia Teraz czas leczyć "rany" w domu ... ale jakbyś jechał to uważaj na noska bo lata z siekierą A wczoraj... oj działo się sporo Pewnie wkrótce pojawi się mała galeryjka z wyjazdu, gdzie omawialiśmy kilka dość ważnych kwestii... m.in odośnie szczegółów zlotu "Zamknięcie Sezonu Skuterowego Burgmanii 2010"
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2010 Dziś ktoś urzędował ale do późnego popołudnia !happybth Teraz czas leczyć "rany" w domu !scooter ... ale jakbyś jechał to uważaj na noska bo lata z siekierą !ying A wczoraj... oj działo się sporo !happybth !tut Pewnie wkrótce pojawi się mała galeryjka z wyjazdu, gdzie omawialiśmy kilka dość ważnych kwestii... m.in odośnie szczegółów zlotu "Zamknięcie Sezonu Skuterowego Burgmanii 2010" !w00t Na szczęście Nosek nie miał już siły jak dojechaliśmy z małżonką , więc tylko chwilę z Nim porozmawialiśmy . Pózniej ucięliśmy sobie pogawędkę we czwórkę z Wrzoniem i Ewikiem , a następnie udaliśmy się zwiedzić expresowo Warkę .
Rekomendowane odpowiedzi