Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety i mnie też się trochę pomerdało , więc może powtórkę zrobimy 3-4 Lipiec i wtedy więcej osób dojedzie ? :(

Opublikowano

Ja przyjezdżam 26go z familiadą(kierowcą)no i z flaszką !OKK

Zainstaluję się, a potem czekam na resztę :(:(

• Administrator
Opublikowano

A my właśnie siedzimy "we" Warce i próbujemy się dogadać z Holendrami po ENG :)

W wolnych chwilach Martes robi wycinanki z kalarepy... :)

Oto najnowsza: "Bunny in 2010" :D

zdjcie0441u.jpg

Ps. Właśnie zastanawiamy się czy na Zakończeniu Sezonu Skuterowego Burgmanii nie zorganizować "Piłkarzyków" w wersji ludzkiej :)

pilkarzyki.jpg

Opublikowano

Tylko nie dajcie mu wytrzeźwieć :)

Bo jak jest trzeźwy, to przekracza prędkość na kuadzie :D:)

Opublikowano
A my właśnie siedzimy "we" Warce i próbujemy się dogadać z Holendrami po ENG :)

Oto najnowsza: "Bunny in 2010" :D

zdjcie0441u.jpg

Ps. Właśnie zastanawiamy się czy na Zakończeniu Sezonu Skuterowego Burgmanii nie zorganizować "Piłkarzyków" w wersji ludzkiej :)

pilkarzyki.jpg

Sorki, do kiedy siedzicie na Kempingu?

Opublikowano
"ON ŻYJE" ... !YES he he... lepiej się pucuj co kupujesz !OKK

Witam ;) .

Za te obalenie :lol: w Warce to ja bym mu kupił deskorolkę !scooter !scooter .

Opublikowano

Ja już jestem na miejscu ;) Czekam na resztę z !scooter ;) sam nie będę pił!! Czy ktoś na zamiar przyjechać? whist jakby coś to dzwońcie 729177112

Opublikowano

Dzisiaj już nie dam rady ( lekko zrobiony ;)whist ) ale jutro na jarmark chętnie się wybiorę !scooter Są jacyś chętni ???

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie wróciliśmy z Ewikiem z Warki.

Marcvs czeka z utęsknieniem !OKK bo nie ma z kim wypić flaszki, a nawet piwa, ;) bo my wpadliśmy tylko na godzinkę, a potem jeszcze się przykulał Radi.

Chętnie byśmy zostali, ale niestety dziś czekają nas jeszcze inne zajęcia !piwko :lol: . Więc z bólem serca !happybth opuściliśmy gościnne progi kempingu nad Pilicą.

Opublikowano

niestety flaszka i piwo pojadą do domu ;)

Opublikowano
"ON ŻYJE" ... ;) he he... lepiej się pucuj co kupujesz :P

He, he, jeszcze nie. :P

Witam  :P .

Za te obalenie  :P w Warce to ja bym mu kupił deskorolkę  !piwko  ;) .

Widziałeś i... nie pomogłeś?, !OKK, :lol:... :P

Spieszę wyjaśnić: !happybth, jak wierny pies albo kot powinien spać w pozycji horyzontalnej w nogach właściciela...i jak właściciel /czyli na boczku, jak Heniu/ :P W końcu zmęczony był bardziej niż ja, więc miał do tego pełne prawo.

Pozdrawiam!

Agnus!

P.S.: Za 4 i pół godziny wyjazd po nowy sprzęt.

Dziś są moje imieniny...

Opublikowano

Wierzchowce śpią na stojąco ;)

Opublikowano

P.S.: Za 4 i pół godziny wyjazd po nowy sprzęt.

Dziś są moje imieniny...

po pierwsze... to wszystkiego najlepszego, a po drugie to pucuj się jaki sprzęt ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nieoficjalnie mogę podać pewną informację :D .

W związku z udaną organizacją zlotu *Burgmania 2010*, najprawdopodobniej pod koniec sierpnia odbędzie się w Warce/ na Kempingu Sielanka, duża impreza skuterowa pt:

"Zakończenie Wakacji Maxi Skuterowych" :D

Wkrótce będą prowadzone rozmowy z władzami miasta o atrakcjach i szczegółach imprezy. Niewykluczone, że podczas zlotu odbędzie się koncert ciekawego wykonawcy :D , jak również inne dość nietypowe extrasy (niespodzianka :) ). Wszystko jest fazie rozwoju a dokładne informacje na temat tegoż zlotu podam za ok. miesiąc :) .

Oczywiście nie przeszkadza to w organizacji niezależnego spontanu pod koniec czerwca ;)

Mariusz,

czy wiadmomo już coś o sierpniowym terminie?

Pozdrawiam

Marcin

• Administrator
Opublikowano
Mariusz,

Pozdrawiam

Marcin

Trwają debaty... forum/imprezy to będzie pierwsze miejsce gdzie podana zostanie informacja o ewentualnym zlocie :D

Opublikowano
Mariusz,

Pozdrawiam

Marcin

Trwają debaty... forum/imprezy to będzie pierwsze miejsce gdzie podana zostanie informacja o ewentualnym zlocie :D

Ok, w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i odznaczam w kalendarzu różne opcje urlopu :D

• Administrator
Opublikowano

W/g nieoficjalnych info w Warce znów się dzieje... a w zasadzie "dzieją"... dantejskie sceny :P

Poza tym dostałem dziwny tel... w słuchawce tylko dźwięk szkła podczas toastów i krzyki jakiś Burgmaniaków :P

No cóż, nie ma innego wyjścia! Trzeba złożyć niespodziewaną wizytację Martesowi ;) !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Hm, będę jechał wieczorem w stronę Radomia, nic nie stoi na przeszkodzie przejechać przez Warkę !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

To kiedy robimy nalot na Warkę ? !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Ja ruszam dzisiaj z Wawy około 20

Opublikowano

Właśnie dojechałem. Impreza gorąca. Z Burgmaniaków jest dzisiaj tylko Nosek z ekipą.

Pozdr. ORZECH

• Klubowicze
Opublikowano

Czy dzisiaj ktoś urzęduje u Martesa ? <_<

ps : ja pewnie zawitam po obiadku ;)

• Administrator
Opublikowano

Dziś ktoś urzędował ale do późnego popołudnia <_<

Teraz czas leczyć "rany" w domu :) ... ale jakbyś jechał to uważaj na noska bo lata z siekierą :P

A wczoraj... oj działo się sporo :);) Pewnie wkrótce pojawi się mała galeryjka z wyjazdu, gdzie omawialiśmy kilka dość ważnych kwestii... m.in odośnie szczegółów zlotu "Zamknięcie Sezonu Skuterowego Burgmanii 2010" :)

• Klubowicze
Opublikowano
Dziś ktoś urzędował ale do późnego popołudnia  !happybth

Teraz czas leczyć "rany" w domu  !scooter ... ale jakbyś jechał to uważaj na noska bo lata z siekierą  !ying

A wczoraj... oj działo się sporo  !happybth  !tut  Pewnie wkrótce pojawi się mała galeryjka z wyjazdu, gdzie omawialiśmy kilka dość ważnych kwestii... m.in odośnie szczegółów zlotu "Zamknięcie Sezonu Skuterowego Burgmanii 2010"  !w00t

Na szczęście Nosek nie miał już siły jak dojechaliśmy z małżonką , więc tylko chwilę z Nim porozmawialiśmy . :D Pózniej ucięliśmy sobie pogawędkę we czwórkę z Wrzoniem i Ewikiem , a następnie udaliśmy się zwiedzić expresowo Warkę . :ph34r: