MARCVS Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Rozmawiałem ze znajomymi(naszymi wspólnymi) i doszliśmy do wniosku, że wszystkim się podobało na Campingu w Warce. Zgodnie stwierdziliśmy, że można by się zjechać tam na weekend pod koniec czerwca lub z początku lipca. Co wy na to? Namioty już są, maszyny też, pozostają tylko chęci Piszcie co o tym myślicie Proponuję tylko ustalić termin, reszta się sama wyklaruje !gora I jechać !OKK Do WARKI !YES temat przeniesiony do odpowiedniego działu
Piro Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Spoko jeśli tylko będe w tym czasie w domu jadę !scooter
Barti Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Będę śledził wątek bo zaczyna mi się podobać !scooter Zobaczymy co się dalej wykluje
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nieoficjalnie mogę podać pewną informację !bicz . W związku z udaną organizacją zlotu *Burgmania 2010*, najprawdopodobniej pod koniec sierpnia odbędzie się w Warce/ na Kempingu Sielanka, duża impreza skuterowa pt: "Zakończenie Wakacji Maxi Skuterowych" !scooter Wkrótce będą prowadzone rozmowy z władzami miasta o atrakcjach i szczegółach imprezy. Niewykluczone, że podczas zlotu odbędzie się koncert ciekawego wykonawcy , jak również inne dość nietypowe extrasy (niespodzianka !TAZ ). Wszystko jest fazie rozwoju a dokładne informacje na temat tegoż zlotu podam za ok. miesiąc !OKK . Oczywiście nie przeszkadza to w organizacji niezależnego spontanu pod koniec czerwca !guns
Marynarz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Super, tylko czy uda załatwić mi się wolne ?
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bardzo chętnie byśmy powtórzyli wycieczkę! !w00t Warka i kemping "Sielanka" to super miejsce!
nosek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 pisze się na wypadzik do wareczki !jump
Lucjan73 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mam nadzieje że dam rade z terminami, jak coś to poprosze ten sam apartament
Glub Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 bardzo chętnie się wybiorę na poprawiny
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2010 Z miłą chęcią odwiedzę po raz kolejny Warkę , może wreszcie bez deszczu .
Sacetti Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mariusz, jeśli tylko będzie znana data, to podaj jak naszybciej, trzeba sobie jakos wolne załatwić, a w wakacje jest to niezłe wyzwanie.
Marynarz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mariusz, jeśli tylko będzie znana data, to podaj jak naszybciej, trzeba sobie jakos wolne załatwić, a w wakacje jest to niezłe wyzwanie. racja
MARCVS Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Sierpień to sierpień ale może ktoś ma chęć na spota w tym miesiącu lub na poczatku następnego? Gdyby ktoś się wybierał, to ja się piszę !happybth !happybth
Gość radiolog Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 To ja też chętnie w sierpniu, a w czerwcu być może też, jeżeli nigdzie nie polecę z rodzinką !happybth
Klubowicze Profesor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2010 Super. Postaram sie pojawić.
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nieoficjalnie mogę podać pewną informację !OKK .W związku z udaną organizacją zlotu *Burgmania 2010*, najprawdopodobniej pod koniec sierpnia odbędzie się w Warce/ na Kempingu Sielanka, duża impreza skuterowa pt: "Zakończenie Wakacji Maxi Skuterowych" Eee, szkoda, że pod koniec sierpnia... Akurat wakacje zaplanowałem pod koniec sierpnia, więc nie będę na drugiej części Burgmanii w Warce !OKK pzdr
Sympatycy Arecki Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Sierpień to sierpień !OKK ale może ktoś ma chęć na spota w tym miesiącu lub na poczatku następnego? Gdyby ktoś się wybierał, to ja się piszę !w00t !OKK Gdyby w grę wchodził ostatni weekend czerwca, to chęnie się piszę . Może być sobota i niedziela, lub jeden z tych dni .
SimonWarka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zapraszam w ostatni weekend czerwca do Warki! Jarmark Warecki! http://warka.pl/index.php?dir=news&page=ne...0&porcja=0&n=92 Przed chwilą się dowiedziałem o tej imprezie. Chyba godna uwagi!
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zapraszam w ostatni weekend czerwca do Warki!Jarmark Warecki! http://warka.pl/index.php?dir=news&page=ne...0&porcja=0&n=92 Przed chwilą się dowiedziałem o tej imprezie. Chyba godna uwagi! Czyli tradycyjnie sobota - integracja , a w niedzielę na Jarmark Warecki . Pomysł na wagę złota .
Sacetti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pewnie ostro wyszedłem przed`szereg, ale dla spokoju mojego umysłu, zaklepałem sobie ostatnie dwa weekendy sierpnia wolne od pracy !w00t !OKK Jak sie Warka wyklaruje, to jadę, jesli nie, to też pojadę, gdziekolwiek byle na
GrzechoCnik Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zapraszam w ostatni weekend czerwca do Warki!Jarmark Warecki! http://warka.pl/index.php?dir=news&page=ne...0&porcja=0&n=92 Przed chwilą się dowiedziałem o tej imprezie. Chyba godna uwagi! Potwierdzam, że rzecz godna uwagi. Co prawda dużo zależy od organizatorów. W Lublinie nazywa się on Jagieloński. Sporo wyrobów naturalnych, chałupniczych typu cepeliowego. Dużo straganów z żarciem staropolskim. Walki rycerzy nie na żarty. Naparzają się mieczami aż iskry ze zbroi lecą. Ja się nie wybiorę ale życzę miłych wrażeń. pzdr
Agnus Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam! Reinkarnacja jakaś czy cud!?.......................... Powtórka z rozrywki zawsze mile widziana... ale akurat 27.06. br. /w dzień moich imienin!/ mam zamiar zrobić z kolegą 400 km w "puszce" w jedną stronę i wrócić tyle samo na /Tadaaaaa!!!/ innych, większych, mocniejszych... 2oo !scooter, , , , . Po prostu umówiony jestem na zakup nowego sprzętu (???). Niestety transakcja odbędzie się ok. 300 km na zachód od Warki w okolicach godziny 12:00 więc mało prawdopodobne, że zawitam(y) w ten rejon. Takie są plany. Co z tego wyjdzie? Pożyjemy, zobaczymy. P.S. "Zielona Żaba" zawsze miło witana przez Brać Burgmaniową oraz ostatnio przez przydrożne bociany, niebawem będzie "chętna do wzięcia". Dla niewtajemniczonych: szczegóły życiorysu w/w "zacnej" , nie miętowej damy w formacie .txt, .jpg, .3gp, .mov, .itp niebawem t.j. /1 tydzień - 1/2 roku/ . Pozdrawiam. Agnus
Marynarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 "ON ŻYJE" ... he he... lepiej się pucuj co kupujesz !scooter
Rekomendowane odpowiedzi