Klubowicze Gumisiek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy ktoś wybiera się 17 lipca na wypad jedno dniowy i ma może jakieś lepsze wiadomosci niż te zamieszczone na stronach . Naduś Przyduś
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2010 A może chcesz się podpiąć pod naszą grupę? http://www.synaj.com/grunwald/grunwald-2010.htm
GrzechoCnik Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja się wybieram ale 4oo z przyległościami. Może gdzieś tam was dojrzę. Ciekawe czy dali by zorganizować turniej rycerski na skuterach z masztami windsurfingowymi i kaskami szczękowymi w roli głównej? !sciana
JAR67 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Najlepsze informacje na temat gitwy sa na- www. grunwald1410.pl . wybieram się oczywiście juz 16 -go . nocleg mam aż w Mławie !tut
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2010 A może chcesz się podpiąć pod naszą grupę? http://www.synaj.com/grunwald/grunwald-2010.htm Dzięki za propozycję ale niestety mogę sobie pozwolić tylko na wypad jedno dniowy , a tutaj będzie więcej szczegółów Naduś . !TAZ
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2010 Wybieram się 17-go, choć ze względów praktycznych (dwóch młodocianych pasażerów) muszę wybrać 4oo. Może jakimś cudem uda się nam spotkać na miejscu . Jak by co planuję wyjechać wcześnie rano, choć do końca jeszcze nie wiem o której. Gdyby ktoś jeszcze był chętny się wybrać samochodem, było by miło jechać razem .
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2010 Wybieram się 17-go, choć ze względów praktycznych (dwóch młodocianych pasażerów) muszę wybrać 4oo.Może jakimś cudem uda się nam spotkać na miejscu !OKK . Jak by co planuję wyjechać wcześnie rano, choć do końca jeszcze nie wiem o której. Gdyby ktoś jeszcze był chętny się wybrać samochodem, było by miło jechać razem !scooter . Ja też ze względów praktycznych , ponieważ jadę sam to jadę skuterkiem . !OKK Po tym co napisał Zx_space warto rzeczywiście wyjechać jak najwcześniej , żeby na miejscu nie mieć problemu z parkowaniem i dobrym miejscem widokowym . ps : Wszystkich chętnych do wspólnej wycieczki proszę o ujawnienie się w celu ustalenia dokładnej godziny wyjazdu , ponieważ czas wyjazdu i prędkość trzeba będzie dostosować do najwolniejszych skuterków edit : Proponowana trasa Naduś
monk Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Grunwald, sobota, jeden dzień; W takim razie ja się deklaruję !scooter I tak jak pisałem, proponuję spotkać się w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego (punkt zbieżny GM i Tarchomina) No, chyba, że ktoś jeszcze będzie chciał jechać z Wwy, to chyba wygodniej będzie spotkać się pod R66. Trasa ma <200km, więc nawet 100 jadąc w 2-3h powinniśmy się wyrobić, czyli start w okolicach 9 -tak jak Adam sugerował. Walka jest o 14, więc będzie czas na odpoczynek, poczęstunek i wczucie się w klimat !OKK
BrYhu Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Jadę na bank !OKK Bartek a może by tak śmignąć na Grodzisk przez Jabłonnę i na S7 dołączyć do reszty !scooter
monk Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Hmm.. jakoś nie widzę trasy na Grodzisk przez Jabłonnę !scooter Ale możemy śmignąć przez Jabłonnę na s7, może jest jakaś stacja paliw w okolicach Kazunia i zgarniemy tam Adama. P.S. od razu mówię, że będę jeździł "na kauczuk", czyli albo szybciej, albo wolniej, więc będę bardziej satelitą szyku niż jego głównym składowym !OKK
BrYhu Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Hmm.. jakoś nie widzę trasy na Grodzisk przez Jabłonnę !OKK !OKK hahaha to dałem !scooter w pracy rozmowa była o Grodzisku i jakoś tak mi się napisało Ale możemy śmignąć przez Jabłonnę na s7, może jest jakaś stacja paliw w okolicach Kazunia i zgarniemy tam Adama. Jakaś powinna być
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2010 Proponuję tą stację paliw Naduś , chyba że macie lepszy punkt spotkania godz 8.45 - 9.00 . !scooter
monk Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Pasi, stacja A jest duża i łatwo ją znaleźć !scooter ..mam tylko nadzieję, że pogoda się uspokoi, bo jutro o 14.00.... Ałć..
monk Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 W takim razie Tarchomin zapraszam o 8.20 pod ratusz. Wyruszamy 8.30, tak by się wyrobić przed 9.00 na stacji Statoil !YES
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2010 W sobotę też postaram się być na inscenizacji z córką na . Proponuję jednak aby przemyśleć dokładnie trasę,korki na pewno będą takie że niektórzy będą wyjeżdżali już z Grunwaldu a co niektórzy dalej będą stali w korku w stronę Grunwaldu.Tak było dwa lata temu . Pozdrawiam i do zobaczyska.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2010 W sobotę też postaram się być na inscenizacji z córką na .Proponuję jednak aby przemyśleć dokładnie trasę,korki na pewno będą takie że niektórzy będą wyjeżdżali już z Grunwaldu a co niektórzy dalej będą stali w korku w stronę Grunwaldu.Tak było dwa lata temu . Pozdrawiam i do zobaczyska. Parking mamy dograny ok 2-3 km od samego Grunwaldu , żeby się troszkę dotlenić .
monk Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zapraszamy, najwyżej Cię przywiozę do domu (tfu, tfu, tfu, trzy razy przez lewe ramię i w niemalowane )
BrYhu Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Może by tak skuta przewietrzyć hehe odbijesz sobie te półtora miecha bez !OK !OK
krzys-68 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 I ja bede w sobote otrzymalem jednodniowy urlop
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2010 Mam nadzieję że wszyscy pamiętają o wcześniejszym zatankowaniu sprzętów i wzięciu wygodnego obuwia na zmianę np :
monk Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 ..takie wygody może nosić tylko jedna osoba na tej Kuli !scooter I tak podsumowując, bo już niedługo powinniśmy startować: Tarchomin (i okolice) spotyka się o 8.20 pod ratuszem. Wyjazd o 8.30. Spotykamy się z Adamem na stacji STATOIL (Adam, sprawdź, czy myślimy o tej samej, bo są dwie dość blisko siebie (ta jest większa) I o 9.00 prowadzimy nasze wierzchowce ponownie zbić Ulricha !OKK
Rekomendowane odpowiedzi