Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Czy ktoś wybiera się 17 lipca na wypad jedno dniowy i ma może jakieś lepsze wiadomosci niż te zamieszczone na stronach . <_<

Naduś

Przyduś

Opublikowano

Ja się wybieram ale 4oo z przyległościami. Może gdzieś tam was dojrzę.

Ciekawe czy dali by zorganizować turniej rycerski na skuterach z masztami windsurfingowymi i kaskami szczękowymi w roli głównej? B);) !sciana

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsze informacje na temat gitwy sa na- www. grunwald1410.pl . wybieram się oczywiście juz 16 -go . nocleg mam aż w Mławie !tut :D

• 4 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano
A może chcesz się podpiąć pod naszą grupę?

http://www.synaj.com/grunwald/grunwald-2010.htm

Dzięki za propozycję ale niestety mogę sobie pozwolić tylko na wypad jedno dniowy , a tutaj będzie więcej szczegółów Naduś . !TAZ

• Sympatycy
Opublikowano

Wybieram się 17-go, choć ze względów praktycznych (dwóch młodocianych pasażerów) muszę wybrać 4oo.

Może jakimś cudem uda się nam spotkać na miejscu :( .

Jak by co planuję wyjechać wcześnie rano, choć do końca jeszcze nie wiem o której.

Gdyby ktoś jeszcze był chętny się wybrać samochodem, było by miło jechać razem <_< .

• Klubowicze
Opublikowano
Wybieram się 17-go, choć ze względów praktycznych (dwóch młodocianych pasażerów) muszę wybrać 4oo.

Może jakimś cudem uda się nam spotkać na miejscu !OKK .

Jak by co planuję wyjechać wcześnie rano, choć do końca jeszcze nie wiem o której.

Gdyby ktoś jeszcze był chętny się wybrać samochodem, było by miło jechać razem !scooter .

Ja też ze względów praktycznych , ponieważ jadę sam to jadę skuterkiem . !OKK Po tym co napisał Zx_space warto rzeczywiście wyjechać jak najwcześniej , żeby na miejscu nie mieć problemu z parkowaniem i dobrym miejscem widokowym .

ps : Wszystkich chętnych do wspólnej wycieczki proszę o ujawnienie się w celu ustalenia dokładnej godziny wyjazdu , ponieważ czas wyjazdu i prędkość trzeba będzie dostosować do najwolniejszych skuterków <_<

edit : Proponowana trasa Naduś

Opublikowano

Grunwald, sobota, jeden dzień;

W takim razie ja się deklaruję !scooter

I tak jak pisałem, proponuję spotkać się w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego (punkt zbieżny GM i Tarchomina)

No, chyba, że ktoś jeszcze będzie chciał jechać z Wwy, to chyba wygodniej będzie spotkać się pod R66.

Trasa ma <200km, więc nawet 100 jadąc w 2-3h powinniśmy się wyrobić, czyli start w okolicach 9 -tak jak Adam sugerował. Walka jest o 14, więc będzie czas na odpoczynek, poczęstunek i wczucie się w klimat !OKK

Opublikowano

Jadę na bank !OKK

Bartek a może by tak śmignąć na Grodzisk przez Jabłonnę i na S7 dołączyć do reszty !scooter

Opublikowano

Hmm.. jakoś nie widzę trasy na Grodzisk przez Jabłonnę !scooter

Ale możemy śmignąć przez Jabłonnę na s7, może jest jakaś stacja paliw w okolicach Kazunia i zgarniemy tam Adama.

P.S. od razu mówię, że będę jeździł "na kauczuk", czyli albo szybciej, albo wolniej, więc będę bardziej satelitą szyku niż jego głównym składowym !OKK

Opublikowano
Hmm.. jakoś nie widzę trasy na Grodzisk przez Jabłonnę !OKK

:D

!OKK hahaha to dałem !scooter w pracy rozmowa była o Grodzisku i jakoś tak mi się napisało ;)

Ale możemy śmignąć przez Jabłonnę na s7, może jest jakaś stacja paliw w okolicach Kazunia i zgarniemy tam Adama.

Jakaś powinna być ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Proponuję tą stację paliw Naduś , chyba że macie lepszy punkt spotkania godz 8.45 - 9.00 . !scooter

Opublikowano

Pasi, stacja A jest duża i łatwo ją znaleźć !scooter

..mam tylko nadzieję, że pogoda się uspokoi, bo jutro o 14.00....

Ałć..

Opublikowano

Na 90% jedziemy z małżonką.

Opublikowano

W takim razie Tarchomin zapraszam o 8.20 pod ratusz. Wyruszamy 8.30, tak by się wyrobić przed 9.00 na stacji Statoil !YES :blink:

• Sympatycy
Opublikowano

W sobotę też postaram się być na inscenizacji z córką na :D .

Proponuję jednak aby przemyśleć dokładnie trasę,korki na pewno będą takie że niektórzy będą wyjeżdżali już z Grunwaldu a co niektórzy dalej będą stali w korku w stronę Grunwaldu.Tak było dwa lata temu .

Pozdrawiam i do zobaczyska.

• Klubowicze
Opublikowano
W sobotę też postaram się być na inscenizacji z córką na :D .

Proponuję jednak aby przemyśleć dokładnie trasę,korki na pewno będą takie że niektórzy będą wyjeżdżali już z Grunwaldu a co niektórzy dalej będą stali w korku w stronę Grunwaldu.Tak było dwa lata temu .

Pozdrawiam i do zobaczyska.

Parking mamy dograny ok 2-3 km od samego Grunwaldu , żeby się troszkę dotlenić . :D

Opublikowano

Może by tak skuta przewietrzyć whist

Opublikowano

Zapraszamy, najwyżej Cię przywiozę do domu whist

(tfu, tfu, tfu, trzy razy przez lewe ramię i w niemalowane :( )

Opublikowano

to moze i ja sie wybiore whist

Opublikowano

Pewnie, że tak whist

Opublikowano
Może by tak skuta przewietrzyć  :(

hehe odbijesz sobie te półtora miecha bez whist !OK !OK

Opublikowano

I ja bede w sobote :(

otrzymalem jednodniowy urlop whist

• Klubowicze
Opublikowano

Mam nadzieję że wszyscy pamiętają o wcześniejszym zatankowaniu sprzętów i wzięciu wygodnego obuwia na zmianę np :

20100624557.jpg

Opublikowano

..takie wygody może nosić tylko jedna osoba na tej Kuli !scooter

I tak podsumowując, bo już niedługo powinniśmy startować:

Tarchomin (i okolice) spotyka się o 8.20 pod ratuszem. Wyjazd o 8.30.

Spotykamy się z Adamem na stacji STATOIL (Adam, sprawdź, czy myślimy o tej samej, bo są dwie dość blisko siebie (ta jest większa)

I o 9.00 prowadzimy nasze wierzchowce ponownie zbić Ulricha !OKK