Piro Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jeśli parkujecie swoje sprzęty pod drzewami to zastanówcie się następnym razem 5 razy. Ja dziś zaparkowałem - wracam straż policja.... w miejscu gdzie stało moto leży pień.... samochód sąsiadów skasowany a moto nie ma - na szczęście sąsiedzi pomyśleli i przenieśli sprzęta w porę skończyło się na pierdołach ale jak by nie było znaku dorgowego i samochodu to było by cienko... Naprawdę uważajcie Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Drzewa atakują też poprzez spadające gałęzie. Wracając niedawno do domu miałem mały slalom między spadającymi gałęziami !OK W trakcie mojego krótkiego powrotu do domu przeżyłem tez wielką wodę pod wiaduktem w Aleji Stanów Zjednoczonych (przy rozjeździe Aleja S.Z - Ostrobramska), kierowcy 4oo panikowali i zawracali a ja wykorzystałem kawałek chodniczka między trawnikiem i asfaltem Miny kierowników 4oo............... bezcenne Odnośnik do komentarza
Sympatycy Baltona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 I o to właśnie chodzi niech docenią zalety 2oo mimo, że pada deszcz Odnośnik do komentarza
drzewo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Eee.. chłopaki, ja nikogo nie atakuję... to pomówienia jakieś są... !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Baltona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak nie jak są świadkowie i wszelkie poszlaki Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Piro ten samochód i drzewo na nim pokazali nawet przez chwile w Faktach ładnie go skasowalo !sciana Dobrze że twoje moto całe Odnośnik do komentarza
SlaMa Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jest jeszcze trzeci sposób ataku drzewa ale pośredni - ptaszki. Dopiero co uświadczyłem wielki ptasi klocek na pokrowcu. :-/ Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ptasia kupa na pokrowcu to nic wrzucasz do pralki i po sprawie Ja dostałem kiedyś kleksa na szybę w kasku przy 120 km/h Mała kupka przy tej prędkości zajęła całą szybe Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ptasia kupa na pokrowcu to nic wrzucasz do pralki i po sprawie !ying Ja dostałem kiedyś kleksa na szybę w kasku przy 120 km/h Mała kupka przy tej prędkości zajęła całą szybe Ja we Warce w sobotę dostałem kleksa podczas przejażdżki po okolicy. Całe szczęście tylko 50% szyby było zasłonięte !w00t Za to miny ludzi na stacji benzynowej bezcenne jak myjką do szyb kask czyszczę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi