limmp1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam klubowiczów, mam zapytanie aby przyjechac w sobotę rano i zostac do wieczora,jak wygłąda koszt, nie korzystam z atrakcji zlotowych,czy zostanę wpuszczony na teren osrodka pozdrawiam Limmp1
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Oczywiście zapraszamy Katering niestety we własnym zakresie, oczywiście będzie można coś kupić na kempingu, no i nie będziesz brał udziału w konkursach. Jak chcesz zostać na noc możesz wykupić sobie miejsce wg. cennika kempingowego. Zapraszam
Gość arko20 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Brak czasu, brakiem czasu ale w sobotę na jeden dzionek też bym się a co
orcio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dawaj Chopie ja rok temu też tylko na jedną nocke wpadłem i było zajefajnie
Gość arko20 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No i orcio mnie przekonałeś w sobotę bardzo ranko wsiadam i się przejadę, a może jeszcze się z kimś zgadam z mojej okolicy.
Olsen Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Widzę, że nie jestem jedynym wybierającym się na jeden dzień.
Misiek_500V Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No i orcio mnie przekonałeś w sobotę bardzo ranko wsiadam !sciana i się przejadę, a może jeszcze się z kimś zgadam z mojej okolicy. Może będziemy mieli temat do rozmów - mam paru znajomych w Duninowie
mecenas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widzę, że nie jestem jedynym wybierającym się na jeden dzień. !sciana O której planujesz jechać ? Też bym się z chęcią wybrał...
Rekomendowane odpowiedzi