Sympatycy Anton Opublikowano 18 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oj! - Kamil - jak najmniej bólu życzę. I to jeszcze przed świętami Współczuję.
Klubowicze DaniL Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zdrówka życzę. Do wiosny się zagoi i będziesz mógł śmigać, obyś tylko miał czym.
Tatko Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Aż ciarki przechodzą czytając,szkoda sprzętu ale grunt że Tobie nic grozneo nie jest. Zdrowia życzę a reszta się ułoży. Pozdrawiam.
Marcin 78 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kamil życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo
Sympatycy Baltona Opublikowano 18 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kamil szybkiego powrotu do zdrowia, a o sprzęt się nie martw.
Maruda Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kamil wracajj szybko do zdrowia , pogodnych i śnieżnych Świąt
kamil1984 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 dziękuje wszystkim, i też wesołych świąt .Opisze później bo lewą ręką źle się pisze. Najgorsze że mój skarb rozbity ręka to pikuś
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 Łączę się z Tobą w bólu i współczuję. W obu bólach! Dobrze że jesteś w miarę cały. Czekam na opis sytuacji.
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wracaj szybko do zdrowia i mysl dobrze o tym co bylo na 2oo. Tak ponoc lepiej sie goja rany i szybciej sprzet stoi na nowo w garazu.
Miro71 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kamil szybkiego powrotu do zdrowia zycze a sprzet hmmm pier... kupisz nowy Prawa do gory ... tz lewa ;-)
Klubowicze MarP Opublikowano 19 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2014 Trzymaj się Kamil, szybko wracaj do zdrowia i na 2oo oczywiście też!
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kamil trzym sie i zdrowiej sprzętem się nie przejmuj odłożysz i kupisz nowy ważniejsze jest zdrowie! więc kuruj się. Pozdrawiamy Moni82 i ja
smarciu Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kamil wracaj do zdrowia i jedz codziennie 0,5 kg warzyw, żeby się kości ładnie zrastały A w nastepnym sezonie możesz zacząć zakupy od kamizelki air-bag, działa, sprawdzone.
kamil1984 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zakupy zacznę od sqta bo ten chyba kasacja albo zostanie dawcą jeśli się trafi taka Apka ;(
JuStA Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Uważajcie proszę na siebie. Dzisiaj w Wawie miało miejsce takie zdarzenie: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,123133,17491592,Piatek_na_ulicach_Warszawy__NA_ZYWO_,,,1454170.html
Gość Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Niestety, nasza uwaga to za mało. Konieczna jest jeszcze uwaga innych.
Rzelu Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 To było tak Panie Władzo. Jadę sobie kulturalnie 50 km/h moją czarną Hayabusą poj.1300 i mocy 200KM, aż tu nagle znikąd pojawiła się czarna Skoda... Czarnym ścigaczem o takiej masie po mieście, w lutym? Trzeba mieć wielkie cochones..
Geni Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Hayabongo głowy samo z siebie nie urywa i 50km/h po mieście można spokojnie pyrkać. Są sprzęty dużo bardziej agresywnie reagujące na gaz.
stator Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 W Gdańsku, w piątek, także jeden z Trójmiejskich skuteromaniaków został poszkodowany w kolizji z samochodem, który wyjeżdżając z podporządkowanej przy skręcie w prawo, wskoczył od razu na skrajny lewy pas, na trzy pasmowej jezdni, zajeżdżając naszemu koledze drogę. Tłumaczył się, że ma prawo jazdy od 1973 i jechał prawidłowo, bo w jego miejscowości, to on od razu wjeżdża na lewy pas..... No cóż, ile razy nie przejeżdżałem prze "jego" miejscowość, nigdy nie natknąłem się na drogę szerszą, niż jeden pas w jedną stronę.....
Gość Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 To było tak Panie Władzo. Jadę sobie kulturalnie 50 km/h moją czarną Hayabusą poj.1300 i mocy 200KM, aż tu nagle znikąd pojawiła się czarna Skoda... Czarnym ścigaczem o takiej masie po mieście, w lutym? Trzeba mieć wielkie cochones.. Rozumiem, że o winie decyduje moc silnika, kolor sprzętu i pora roku. Ponad to, zmiana jednego z tych parametrów ma oczywiście jednoznaczny wpływ na wielkość jaj. Czyli 200KM w listopadzie to jaja będą większe czy mniejsze? Generalnie, fajne podejście do sprawy. Jak na Onet.pl. Przemyślę to jeszcze, bo na ten moment nie złapałem.
Rzelu Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Wielkość jaj jest proporcjonalna do ilorazu mocy silnika i przyczepności. Czyli moc na mokrym w lutym daje większe niż na suchym w listopadzie. Kolor/widzialność pojazdu to aspekt dodatkowy dodający pieprzyku.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 Rzelu ale Ty się chwalisz czy piszesz o jakimś wypadku ? bo to temat o "Wypadki i informacje o wypadkach"
Rzelu Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Piszę o wypadku z udziałem Hayabusy. Miejsce wypadku to ul. Koszykowa czyli opis jest błędny. https://www.google.p...OOboiSvTN0g!2e0 Zakładam że "położony" w hamowaniu motocykl uderzył w samochód. Ale dlaczego z lewej strony? Chyba że Skoda wyjechała z ul. Pięknej po prawej, a motocykl jest obrócony o 1800. Jeśli przesadziłem z sarkazmem to przepraszam, może to już starcza złośliwość.
Rekomendowane odpowiedzi