Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To naprawdę poważny wypadek. Dużo szczęścia, że nie skończyło się gorzej. Szybkiego powrotu do zdrowia :)

Opublikowano

Norbert napędziłeś wszystkim strachu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Zdrowia! To najwazniejsze.

I wracaj do nas jak najszybciej Norbercie!

Opublikowano

Ale kolego przyj******eś.

Mam nadzieję, że to Cię nie zniechęci do dalszej jazdy.

Wracaj do zdrowia.

Bartek, Ty tam najbliżej jesteś, informuj na bieżąco co i jak.

• Klubowicze
Opublikowano

Wracaj do zdrowia

Opublikowano

No i znowu info jakie nie życzymy nikomu Pozdrawiam i życzę zdrówka

Opublikowano

Właśnie mam kolejne, dobre wieści (zważając na stan powypadkowy), że z Norbertem w miarę wszystko w porządku.

Jutro będą konkretne wieści kiedy powinien wyjść.

Mam nadzieję, że kolejny wpis nie będzie już ode mnie a od niego bezpośrednio :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Sysgone wracaj szybko do zdrowia

• Sympatycy
Opublikowano

SYSGONE - trzymaj się chłopie. Dobrze, że masz kości z gumy, bo napędziłeś stracha. Wracaj szybko do zdrowia.

Opublikowano

Eeech.... włażę na forum, żeby się zrelaksować, a tu takie info. Trzymaj się chłopie i wracaj do nas szybko!

BTW Graj w lotto, bo patrząc na zdjęcia pojazdów, to miałeś od cholery szczęścia!

Opublikowano

Wracaj chłopie do zdrowia ,powodzenia

• Klubowicze
Opublikowano

Włączyłem komputer i wszedłem na nasze forum,a tu taka widomość ... , przeszedł mi zimny dreszcz po ciele, życzę Sysgone szybkiego powrotu do zdrowia. Zdjęcie tak rozbitego skutera nie stety przypomniało mi śmiertelny wypadek mojego przyjaciela z Rynu, który nie stety wtedy poniósł śmierć na miejscu :(, a było to na poczatku lat 90-tych ... :( miałeś chłopie dużo szczęscia ... :) że to przeżyłeś

• Klubowicze
Opublikowano

Brak słów na widok takiego info . Aż ciężko ślinę przełknąć .

Sysgone ! Zdrówka życzę !

• Sympatycy
Opublikowano

Sysgone, jeśli informacje dotyczące Twojego stanu zdrowia i odniesionych obrażeń są prawdziwe to miałeś naprawdę dużo szczęścia... Masz naprawdę jakiegoś bardzo dobrego anioła stróża nad sobą...

Trzymaj się kolego i wracaj szybko do zdrowia i pełnej sprawności.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Jako że Sysgone nie ma w tej chwili możliwości pisania na forum przekazuje przeze mnie:

"Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia, w sumie jestem tylko poobijany. Sprzedam skuter po lekkim szlifie ;) "

Opublikowano

Barteq przekaż koledze życzenia powrotu do zdrowia a skuter niech się nie martwi pewnie zejdzie od ręki :)

• Klubowicze
Opublikowano

Norbert, przykro mi... Taki fajny skuter ;) I nie rób więcej testów zderzeniowych ;)

Wracaj chłopie do zdrowia!

Opublikowano

Norbert niemyśl o skuterze ! Myśl o tym żeby jaknajszybciej dojść do siebie , życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia noi do 200 ! AHA po obejżeniu zdjęć myślę że pielgrzynka do Częstochowy Cię nie minie...

Opublikowano

(...)"Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia, w sumie jestem tylko poobijany. Sprzedam skuter po lekkim szlifie ;) "

Zdrowie najważniejsze :) .

PS. A skuterek po tym delikatnym muśnięciu, ba, wręcz paciaku parkingowym, sprzeda się na allegro jak ciepłe bułeczki. Amatorów "fajnego i taniego" sprzętu "do wyprowadzenia na perełkę" nie brakuje :D ...

Opublikowano

Bedzie jak nówka Polak potrafi

Opublikowano

Wracaj szybko do zdrowia.

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia i na 200.

Swoją drogą, patrząc na zdjęcia skuta po wypadku, to powinieneś zgrać w lotto bo w czepku byłeś chyba rodzony.

Opublikowano

dziekuje wszystkim za zyczenia, z tego co opowiadacie (fotek nie widzialem), to powinienem gonic pielgrzymke na Jasną Górę.

Poki co skończylo się na silnym stluczeniu lewej kostki, szwach na prawym kolanie i prawym udzie oraz ogolnym wrazeniu, jakby mnie walec przejechal.

Kask zdał egzamin śpiewająco, kurtka i spodnie rowniez. Aż nie chce myslec, co by bylo, jakbym jechal bez tego...

Tak, czy inaczej dzięki za życzenia a z RWBN narazie nici...

Opublikowano

No, teraz wierzę, że żyjesz :-)

Wracaj skutecznie do zdrowia i sprawności.

• Klubowicze
Opublikowano

Całe szczęście, bo widząc zdjęcia to wyobraźnia pracuje... Raz jeszcze, wracaj do zdrowia!

(...)

Kask zdał egzamin śpiewająco, kurtka i spodnie rowniez. Aż nie chce myslec, co by bylo, jakbym jechal bez tego...

Pojazd w sumie też zdał crash test! ;)