Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dzwoniłem do Strażaków info jakie dostałem to zabrany został przytomny z urazem nogi , uda ( plastiki pokiereszowały nogę ) Więc mam nadzieje że nic poza tym
dr.big Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To "kamień z serca", jeśli Twoje info się sprawdzi. Bo optycznie pojazdy dobrze nie wyglądały...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Administrator Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mam info, że SYSGONE jest przytomny i chyba nic bardzo poważnego się nie stało. Więcej info będzie za chwilę.
Barteq Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Właśnie rozmawiałem telefonicznie z żoną Sysgone'a. Edyta jest u niego na SORze. Norbert jest stabilny, jest z nim kontakt (jest w stałym kontakcie z żoną przez telefon, niestety nie chcą jej wpuścić do niego twarzą w twarz). Nie ma wstrząśnienia mózgu (badania to wykluczyły), nie jest połamany. W tej chwili czeka na zszycie uda. Trzymajmy za niego kciuki aby szybko wsiadł ponownie na 2oo.
Sympatycy Baltona Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 NO to dobrze ufff.
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kamień z serca......
Jerry_R Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ufff, co za dzien... Rano SMS od Pscool'a. Moja komorka 3-4% naladowania, do tego nie chce "gadac" z nieformowa ladowarka (iPhone 5). Po 1 min. dzwoni Justa, dalem od razu tel. do Barteq'a, sasiada z bloku Sysgone'a. Sysgone - chlopie - trzymaj sie mocno, wracaj do zdrowia, do rodziny, do Burgmanii!!!
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 U mnie w szpitalu na pewno go nie ma. Więc mogę przypuszczać, że należy szukać w praskim.
JuStA Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak dobrze, że jednak prawdą jest, że media kłamią. Jerry_R dzięki za szybką reakcję. Sysgone - życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wyglądało to wszystko bardzo źle. Pojazdy – tragedia. Jeśli skończy się tylko na szyciu uda, to bardzo dobra wiadomość. Zdrowia i szybkiego powrotu do domu, rodziny i do nas.
Gieńka Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sysgone wracaj do siebie. Trzymamy za Ciebie kciuki.
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sysgone - szybkiego powrotu do zdrowia Super, że nic poważnego, bo widok sprzętu i puszki był powalający... pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cieszę się czytając takie informacje. Wracaj kolego do zdrowia i pełnej sprawności.
Klubowicze Ewik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie lubię tu zaglądać . Popatrzyłam na zdjęcia wyglądały okropnie. Chłopaku miałeś dużo szczęścia na szczęście Sysgone wracaj szybko do zdrowia.
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sysgone szybkiego powrotu do zdrowia i do 2oo
Administrator Artix Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Administrator Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wracaj szybko do zdrowia, sprzet to rzecz nabyta i mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrowia, trzymam mocno kciuki, powodzenia.
radi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siema , Szybko wracaj do zdrowia . Najważniejsze , że nic poważnego sie nie stało . Zdrówka !!!!
Barteq Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Info z ostatniej chwili. Sysgone zostaje na obserwacji do jutra w szpitalu. Doszedł jakiś problem z kolanem ale nadal zdrowiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Maszyna - kasacja...
Norbert Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja pierniczę. Sysgone chyba musiał wylecieć w górę, bo aż trudno uwierzyć po zdjęciach maszyny , że tak to na szczęście się skończyło
Magda B. Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pal licho skuter, Sysgone, miałeś wielkie szczęście. Bardzo mi ulżyło, rano rozbolała mnie głowa od tych zdjęć. Że wyleciał w górę było w jednym z tych głupich komentarzy pod informacją tvn. Wracaj do zdrowia!
ALFI Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Norbert, trzymaj się chłopie. Ale napędziłeś nam strachu...
Klubowicze Domel Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Uff..., normalnie IRON MAN, składaj kolano i do domu.
M!CH@Ł Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 SYSGONE SZYBKIEGO POWROTU DO PEŁNI SIŁ!
Tatko Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie ciekawie to wyglądało. Zdrowia życzę. Pozdrawiam.
Sobier Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Patrząc na fotki wygląda nie ciekawie. Sysgone życzę dużo zdrowia i szybkiego powrotu na 2oo.
Rekomendowane odpowiedzi