Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Górczewskiej pod Wola Parkiem widziałem dziś ok. godziny 15.00 mocno skasowany czarny motocykl Suzuki. Na miejscu była policja która rozmawiała z właścicielem samochodu biorącego udział w kolizji. Motocyklisty nie było na miejscu, zapewne został zabrany do szpitala...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj z rana w W-wie na Prymasa przed Górczewską jakieś maxi plastiki połamało, bliższych szczegółów nie znam ostro lało a śpieszyłem się do pracy.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Przejeżdżałem kilkanaście minut po zdarzeniu, tragedia. :( (') Płaczący motocyklista w kombinezonie, młode dziewczyny w szoku, nie da się tego opisać :( Ewidentne wymuszenie.

Wypadek motocyklisty

W komunikacie pomylono ulice - Łojewską z Łabiszyńską.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,27305,podwojna-smierc-w-ustroniu.html Dziś rano. Doktor ze Skoczowa trafił dziadka na przejściu. Dwa trupy. Nie wiem jak to ogarnął bo jeżdżę tamtędy od lat. Względnie długa prosta z dobrą widocznością. Podobno wyprzedzał coś przed przejściem ,ale to raczej plotka. Ciekawe ,że nie ma śladów hamowania. Zdecydowanie dziwny wypadek z extremalnym skutkiem dla obu stron.

Do wszystkich korzystających z Wiślanki. To bardzo zdradliwa droga. Daje technicznie duże możliwości. Ale po jednej i po drugiej stronie mieszkają ludzie tych samych miejscowości. Non stop komunikują się między jedną a drugą stroną. Jest pełno poprzecznych przejazdów i ukrytych uliczek wyjazdowych. Weekendowo jest duże nasilenie ruchu turystycznego. Tempo spore. Słońce potrafi nieźle oślepiać. Wypadków mnóstwo. W zasadzie co weekend jakiś motor. Alarmujące miejsce to aktualnie remontowany z przyczyn wypadków odcinek W Ustroniu Nierodzimiu. Tam jest cmentarz. Odcinek od Nierodzimia do Tesco w Ustroniu też nie jest gorszy. Polecam tempo 70 km/h z dużą czujnością. Powyżej 120 regularnego tempa masz duże szanse na wycieczkę do piachu!. Te lokalne jechowe ćwoki jeżdżą jak po ornym polu przecinając dwupas.

Opublikowano

Tym razem na szczęście tylko stłuczka.

Dziś ok. godziny 15.30 na tył stojącej na skrzyżowaniu Popularnej z Jerozolimskimi Vespy najechał Focus II. W Fordzie lekko uszkodzony zderzak natomiast tył Vespy wgnieciony wewnątrz i wybita lampa. Tym razem szczęśliwie obyło się bez ofiar i uszczerbku na zdrowiu uczestników.

Opublikowano

Dzis na trasie w Nowego Dworu Mazowieckiego w kierunku Jabłonnej motocykl w rowie porozbijany :( nie znam szczegółów bo przejeżdżaliśmy podejrzewam około godziny po zdarzeniu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety od rana wyczytałem bardzo smutną wiadomość. Obawiam się , że nasz kolega miał poważny wypadek:

http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,czolowe-zderzenie-na-grochowskiej-motocyklista-wbil-sie-w-honde,129931.html

Wygląda na to , że jest to SYSGONE- obym się mylił , ale chyba popdis pod rejestracją jednoznacznie na to wskazuje.

Jeśli ktoś posiada bliższe informację co z jego zdrowiem niech się podzieli.

Opublikowano

Rzeczywiście, podpis jest bardzo widoczny, czy ktoś coś wie więcej?

• Administrator
Opublikowano

I znowu to niefartowne skrzyżowanie na Grochowskiej :confused:

SW-T nie wygląda za ciekawie ale mam nadzieję, że kolega SYSGONE nie odniósł poważniejszych obrażeń.

Może ma ktoś z Was kontakt bezpośredni do SYSGONE :question:

Opublikowano

SYSGONE z tego co widzę był dość aktywny w spotkaniach RWBD czyli często jeździł z Maxell-em , Ravenem, Barteq i być może jeszcze parę osób. Chłopaki liczę , że macie kontakt do SYSGONE i dacie nam szybko znać co z kolegą.

Na 5 zdjęciu widać stojącego motocyklistę , ale to chyba nie jest SYSGONE.

• Sympatycy
Opublikowano

Komentarze są super...mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

• Sympatycy
Opublikowano

Też mam taką nadzieję. Musi być dobrze.

Opublikowano

Trzymam kciuki.

Opublikowano

Dzwoniłam do Campto czy przez przypadek do niego nie trafił. Czy ktoś wie jak sysgone się nazywa?

• Sympatycy
Opublikowano

Trzymam kciuki. Rano kumpel do mnie dzwonił, jak tamtędy przejeżdżał, że leży jakiś skuter i podesłał mi zdjęcie. Tyle, że na nim nie widać tabliczki Sysgone...

10550947_713464608706653_3723372751677461115_n.jpg

pzdr :(

Opublikowano

Dzwoniłam do Campto czy przez przypadek do niego nie trafił. Czy ktoś wie jak sysgone się nazywa?

Chyba Norbert Kustra

• Sympatycy
Opublikowano

Kurde, słabo to wygląda. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Opublikowano

Trzymam kciuki, że będzie ok