rafałek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2005 Było groĽnie na szczę?cie lekarze wbrew wielu opiniom o tej grupie zawodowej tym razem wiedzieli co robić. Teraz już nie ma się czym martwić nooo ewentualnie tym czy wypuszcz? j? na ?więta. Ale tym się nie martwię, przyniesie się rybsko do szpitala:-) Wielkie dzięki za wsparcie
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 21 Grudnia 2005 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2005 Twoja rado?ć jest nasz? rado?ci? !sciana !bicz
rafałek Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Opublikowano 14 Marca 2006 Wczoraj w końcu znalzłem czas na odwiedzy YPki. Piękna... . Chłopaki zrobili standartowy serwis (zawory, gaĽnik i wymiana płynów i wyważenie kół). Co mówili? Taki sprzęcik aż miło obsługiwać. Wszystko ?wieżutkie i czy?ciutkie, sprężanie - jak w nówce. Mogę teraz ?miało powiedzieć, że Burgmaniacy wiedz? co mówi? ręcz?c za sprzęty klubowe. Ermi jak kupisz co? fajnego to ja to potem biore . Dodatkowo jeszcze uzbroiłem się w galoty Retarmy, kominiarki, kalesonki, kołnierze, kupę dupereli i jestem gotowy do drogi. Plan - z wyliczeń wyszło ok 10 000km dojazdu do roboty (licz?c od kwietnia do paĽdziernika, ale pewnie sporo dni wypadnie)i jakie? 5000 wycieczek. I co??? wstaje dzisiaj rano a tu k.... znowu paaaaaaadddddaaaaaa. !V
drogowiec Opublikowano 14 Marca 2006 Opublikowano 14 Marca 2006 A pada, pada. U mnie też drogi "polukrowane". Nawet te krajowe !V Pozdrówka i byle do wiosny
Gość Svempas Opublikowano 14 Marca 2006 Opublikowano 14 Marca 2006 A ja dzisiaj pomimo prusz?cej zarazy wybrałem się do szkoły... i mi stacyjka zamarzła !V . Zero ruchu kluczem
rafałek Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Opublikowano 14 Marca 2006 A ja dzisiaj pomimo prusz?cej zarazy wybrałem się do szkoły... i mi stacyjka zamarzła !V . Zero ruchu kluczem Twardy go?ć!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi