Noguru Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jaką Stacja Kontroli Pojazdów polecacie na Ursynowie Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Na Ursynowie to nie wiem.. ale polecam stację na Bartyckiej... spoko dziadki są SZNUREK Odnośnik do komentarza
Piro Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To fakt tam jest ok ja tam zawsze 400 robie. Ale z drugiej strony jak skut jest ok to wszędzie przejdzie Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Nie mówiąc o tym, że nie sprawdzają kompletnie nic.. kogo nie spytam to standardowo numery ramy z dowodem i wsio. Ew. czy światła świecą. Ja z kolei robię przeglądy wszystkiego co jeździ u znajomego ale to koło ronda Babka. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja miesiac temu robilem badania, wygladaly tak: -Dobry, mozna zrobic badanka. -Dobry, pewnie ze mozna, pokaz Pan dowod. (ja podaje i koles patrzy ze rok temu pieczatka z badan jest ich) Wszytko jest ok? - Tak wszystko. - To choc Pan do biura. Badania trwaly 2 min diagnosta nie podszedl blizej jak 3m do 2oo. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja miesiac temu robilem badania, wygladaly tak:-Dobry, mozna zrobic badanka. -Dobry, pewnie ze mozna, pokaz Pan dowod. (ja podaje i koles patrzy ze rok temu pieczatka z badan jest ich) Wszytko jest ok? - Tak wszystko. - To choc Pan do biura. Badania trwaly 2 min diagnosta nie podszedl blizej jak 3m do 2oo. !OKK Moje pytanie. To za co zapłaciłeś? Jeszcze napiszcie w waszych postach ( zeznaniach)jaki to numer Stacji Kontroli a za rok to będą sprawdzali Wam nawet grubość klocków hamulcowych. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jak to za co za pieczatke, przeciez po to sie jezdzi do stacji aby przedluzyli dowod. Bo badanie stanu technicznego auta to raczej robi sie podczas przegladu technicznego ktory wykonuje sie co rok. Odnośnik do komentarza
Noguru Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dzięki Marynarzu za cynk dziadki są spoko 63zł !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 21 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja miesiac temu robilem badania, wygladaly tak:-Dobry, mozna zrobic badanka. -Dobry, pewnie ze mozna, pokaz Pan dowod. (ja podaje i koles patrzy ze rok temu pieczatka z badan jest ich) Wszytko jest ok? - Tak wszystko. - To choc Pan do biura. Badania trwaly 2 min diagnosta nie podszedl blizej jak 3m do 2oo. !OKK Moje pytanie. !tut To za co zapłaciłeś? !happybth Jeszcze napiszcie w waszych postach ( zeznaniach)jaki to numer Stacji Kontroli a za rok to będą sprawdzali Wam nawet grubość klocków hamulcowych. !happybth !happybth Niestety dużo ludzi tak robi przeglądy a problem się robi przy kolizji. Tam gdzie ja jeżdżę na przegląd 4oo zawsze sprawdzają jakbym był u nich pierwszy raz i zawsze coś wynajdą. !happybth Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jak to za co za pieczatke, przeciez po to sie jezdzi do stacji aby przedluzyli dowod. Właśnie wróciłem z pracy i odpowiem Tobie ptaku1 na to co napisałeś. Badanie motocykla kosztuje 62+1=63zł to przecież możesz za 20-30zł zrobić sobie pieczątkę i będziesz klepał ile tylko chcesz --------------[do czasu kiedy Ciebie zamkną ] a robiąc badanie „bez badania” jest przestępstwem a branie pieniędzy za coś czego się nie wykonało--- wyłudzeniem, i Ty jesteś współ winny tym procederze. Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dla mnie osobiście badanie techniczne jest też tylko wklepaniem pieczątki ale z zupełnie innego powodu. Poprostu jadąc na badanie techniczne pojazdem mam pewnośc w 100% że je przejdzie pozytywnie. Niech sprawdzają co tam sobie chcą. Kierowca który ma trochę oleju w głowie dba o swój sprzęt bo robi to dla własnego bezpieczeństwa !happybth Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 aaa właśnie- potrzebuje głuchego diagnosty !happybth znajdzie się na ursynowie ? Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Madisonek pieknie to ujeles. Kazdy myslacy kierowca co roku robi przeglad techniczny co roku (nie co 3, 2, 1rok). Badania "pieczatkowe" traktuje jak hmm po troszku jak podatek. Ale rozumiem ich potrzebe bo mamy wielu debili co jezdza takimi wrakami ze az strach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi