Gość scottie Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Popatrzcie co znalazlem w sklepie kupujac prezent na mikołaja dla mojego bratanka Po prostu zaniemiałem i wzi?łem do domu zapłaciwszy oczywi?cie ogromn? sumę 14zł Skala to 1:18 idealnie zrobiona... Kanapa z fajnego materiału Nóżka centralna Nóżka boczna http://www.bikepics.com/members/scottie/02majesty250/ zobaczcie sami
rudy_56 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Widziałem na allegro tmaxy i silver wingi z tej samej serii
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2005 Extra Nie maj? An 650? Biorę odrazu Pozatym ta Yp' ka ma nieoryginalne lusterka... może jest po dzwonie
pidzam Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Burgmanow nie widzialem ale mam lacznie 8 szt skala 1:18. Z maxi tylko Majesty,Silwer i T-Max. Ostatnio wszystkie trzy widzialem w Realu(oczywiscie w Gdansku ale podejrzewam ,ze w innych tez sa).
Gość scottie Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 To moze zawitam do Reala... hehe, niestety nie maja B 650... tez bym kupil szczegolnie ze juz moze niedlugo... hehe
Gość madzia Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 No sliczna a czerwone tez były????????????
ERMI Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mareczku a nie dalo by rady Cie uprosić w niecnym celu zakupu takiego cuda dla osobisto?ci Ermiego?? To już drug? flachę będę Ci wisiał
Klubowicze Ravenka Opublikowano 6 Grudnia 2005 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2005 Szkoda, że burgerów nie ma. Lepiej postawić sobie koło łóżka, niż każdego dnia do garażu ganiać i podziwiać
Gość scottie Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ermi jak najbardziej Kolory s? trzy: Biały, czerwony i szary mat... Napisz mi na gg jak chcesz i jak ktos jeszcze chce to tez moge przeslac... gg 3424208
dacja Opublikowano 6 Grudnia 2005 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Piękna , ?liczna , wspaniała To nie ważne jaki kolor - ważne , że jest Przyznam się , że nie raz właziłam do sklepów z zabawkami i patrzyłam po modelach = ale ci?gle trafiałam na żółtego Tmaxa A taka Ypke - znajde i pędzelkiem pomaluje na srebrno
Gość scottie Opublikowano 7 Grudnia 2005 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Faktycznie zajrzalem do Reala i znalazlem Honde Silver Wing i Yamahe T-max tez po cale 15zł szukam dalej... moze gdzies bedzie Apka
Gość madzia Opublikowano 9 Grudnia 2005 Opublikowano 9 Grudnia 2005 A ja juz mam -czerwona i znalazłam ja w Selgrosie A miałam szczescie ,bo była to ostatnia czerwona sztuka i stoi juz w pokoju.
pawko Opublikowano 9 Grudnia 2005 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Madzia - picujesz !!! Je?li to prawda to zaraz pędzę do selgrosu, może s? srebrne???
Gość madzia Opublikowano 9 Grudnia 2005 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Z tego co widziałam to zostały same białe i w dodatku tak schowane ,ze znalazłam je dzieki Marcinowi . A pochwale sie ze zjeb... goscia ,ktory wział po mnie taka Yp-ke do reki i powiedział "ale badziewie"-we mnie zawrzało A moze sa jeszcze w realu albo w innych sklepach tego typu...szukaj bedzie niezły prezent na Gwiazdke
Rekomendowane odpowiedzi