Gość AHMPL Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ostatnie dni a nawet tygodnie nie napawają optymizmem jeśli chodzi o pogodę. Jazda taka średnia, a i dla nie których pojawił się problem z przechowaniem skuterów. Woda wdziera się wszędzie i zalewa wszystko. Czy macie problemy w swoim rejonie z wodą i czy ucierpiały wasze motory ??? Odnośnik do komentarza
Gość Sent Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ja miałem podobny problem, mianowicie auto zassało wodę z rozbitej studzienki, woda poszła na tłoki przez wlot powietrza za grilem -> silnik do wymiany, bo tłoki oderwały się od wału !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 20 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Nie mam problemu bo nie stawiam swojego w wodzie Odnośnik do komentarza
Gość Sent Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Rada dla innych, jak jest podejrzenie, że ma wodę czy może mieć wodę w sobie, lepiej oddać do mechanika albo samemu go rozebrać i sprawdzić (nie odpalać). Lepiej dać kilka stów mechanikowi niż tysiące za silnik Hmmm Burgman - skuter wodny od Suzuki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi