Gość bogdi Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 opis Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dobre: "Ty poznasz moje imię, a moi przyjaciele poznają Twoje i powiedzą o Tobie swoim przyjaciołom..." - obrazowe. Ciekawe czy 23 maja będzie jakaś zorganizowana "akcja" ? pzdr Odnośnik do komentarza
Gość bogdi Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 dy w Berlinie organizowano noc muzeów o też była jednorazowa akcja i nikt się nie spodziewał, że chwyci to cała europa - od nas zależy czy to będzie jedynie ciekawostka, czy za parę lat będzie to "dzień przypomnienia", że motocykliści istnieją Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Popieram tylko trzeba zawęzić akcje do jakiejś konkretnej ulicy w danym mieście, krążyć nią z godzinę w tą i z powrotem aby wszyscy się napatrzyli i żeby kierowcy naprawdę poczuli naszą obecność. Oczywiście przepisowa jazda 50 km/h w terenie zabudowanym. !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Pomysł bardzo dobry i mi się podoba, ja korzystam ze skuta cały czas więc już zapisuje się w tej akcji. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Baltona Opublikowano 17 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Popieram tylko trzeba zawęzić akcje do jakiejś konkretnej ulicy w danym mieście, krążyć nią z godzinę w tą i z powrotem aby wszyscy się napatrzyli i żeby kierowcy naprawdę poczuli naszą obecność. Oczywiście przepisowa jazda 50 km/h w terenie zabudowanym. !OKK Jestem za taką akcją ale powinna być przeprowadzona w taki sposób żeby kierowcom 4oo nie utrudniać dając się zauważyć, a wręcz pokazać im, że droga jest dla wszystkich i każdy może się na niej znależć i z niej korzystać. Myślę, że nas zauważą i zapamiętają w pozytywny sposób Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Fajna sprawa-popieram i jak tylko pogoda dopisze napewno wyjade pokrazyc po miescie !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 17 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Moim skromnym zdaniem akcja wyjechania na ulice przyniesie więcej szkody niż korzyści, ponieważ wśród rzeszy 2oo znajdzie się dostatecznie dużo wariatów którzy będą najbardziej widoczni i to o nich będzie potem głośno. Gdyby najpierw media przeprowadziły akcję uświadamiającą to co innego. A tak bez przekazu w stylu co jest grane to wyjdziemy na piratów drogowych. Swoją drogą ja i tak muszę być w niedzielę po południu w drodze, więc kto mnie będzie chciał to zauważy na przestrzeni 200km, jak prawie co tydzień. Życzę Nam wszystkim powodzenia w dotarciu do umysłów nieuświadomionych. Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Widziałam ten temat na forum motocyklowym jedni są za akcją inni przeciw, pomysł ciekawy tylko trudno powiedzieć jakie może odnieść skutki, żeby nie negatywny. Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Rowerzyści przypominają o swoim istnieniu w każdy ostatni piętek miesiąca w Warszawie, na tzw. Masie Krytycznej LUKNIJ więc czemu motocykliści nie mogliby zrobić czegoś podobnego. Nawet jeśli miałby to być jeden dzień w roku. Może kierowcy 4oo w końcu zauważą nas na drogch Odnośnik do komentarza
Gość radiolog Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 W Krakowie akurat 23 nie będzie problemem się pokazać, bo wypada niedziela na BP, więc napewno będziemy zauważeni !happybth jadąc do trasą na Wieliczkę !happybth żeby tylko te diabelne deszcze się skończyły !happybth Odnośnik do komentarza
zx_space Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 !happybth Odnośnik do komentarza
axx1 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Mam takie samo zdanie jak kolega powyżej, nawet w dzień powszedni o 6.00 widzę kilka 2oo w drodze do pracy. Jest nas zdecydowanie więcej niż 3-4 lata temu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi