Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 W pełni zasłużone gratulacje. Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Popieram przedmówce Odnośnik do komentarza
Gość arko20 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Tak jak ten temat mówi dział stworzony na próbę !TAZ !placz1 Bez takich !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Shinji Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Gratulacje od kibica Ruchu z Irlandii ! Teraz awans do LM ! Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja tam az takim kibicem Lecha to raczej nie jestem, moze byc tez Warka ... PS. Hertha zagra w przyszlym sezonie w 2- giej lidze !placz1 ... Przynajmniej bedzie mniej kibicow platalo sie w miescie w terminach rozgrywania meczow . Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 I tak Legia pany! !placz1 Odnośnik do komentarza
ochJacek Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nienawidzę piłki ale się zgadzam mistrz jest jeden obojętnie kto nim jest a podteksty w stylu Legia pany dla mnie to hasło prowokujące a podobnie ma być fajnie na stadionach . Nie wyobrażam sobie jak zezwolą na sprzedaż piwa na stadionach to będzie sie działo ale na trybunach a nie na murawie. Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A mnie prowokuje (nie)znajomość ortografii Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Jako lokalny patriota i kibic Lecha z miłą chęcią dołączam się do gratulacji. Chłopaki walczyli do końca i zdecydowanie należy im sę tytuł mistrza. Gratulacje również dla Ruchu który mimo dotkliwej porażki zagra w pucharach. Jeszcze raz GRATULACJE ! Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nie kibicuję konkretnej drużynie, ale z ciekawością śledzę poczynania kilku z nich (m.in. Wisły, Lecha, Odry Wodzisław) Cóż zasłużone gratulacje dla Lecha za mistrzostwo Polski. Uważam, że gratki należą się Ruchowi za cały sezon zakończony na 3 miejscu. Co do Wisły i Legii (w szczególności Legii) to runda wiosenna to zwykłe frajerstwo. Ale może dzięki temu przyszly sezon będzie ciekawszy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi