Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2010 I już?????? Reszta się wstydzi czy coś !OK .
Misiek_500V Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Reszta się nie wstydzi, tylko jeszcze nie ma do końca ustalonych planów Wielce prawdopodobne, że też pojawię się pod M1
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Będzie nam bardzo miło poznać kolegę przed zlocikiem. Do zobaczyska.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Właśnie przed chwilą rozmawiałem z Wojtkiem ze Zgierza, bardzo prawdopodobne że będzie tam przed nami ponieważ startuje jutro około 12 z wa-wy. Ma dla nas zająć jakieś przyzwoite miejsce. Do tej pory wiem o Paździochu i Miśku . Ale na pewno nie będzie problemu z miejscówką. Pozdrawiam.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2010 U mnie miejscówek brak.Miejsce plecaczka zajmą namiot,śpiwór i karimata
sajd Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ślub dokładnie mam 12 czerwca... szkoda że tym razem niepojade z wami ale....co sie odwlecze to nie uciecze.....Zostało już tylko 9 dni wolności i życia kawalera miłej zabawy wypijcie jednego za mnie
Misiek_500V Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Tak więc oficjalnie potwierdzam, że stawię się na zbiórce pod M1 (nie dotyczy przeciwności losowych) !sciana Mój nr tel (kto potrzebował ten ma:P)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Bardzo wszystkim dziękuje za razem wypite piwka, i mile spędzony czas. Musimy częściej wyjeżdżać razem. Pozdrawiam. Moje fotki: http://picasaweb.google.pl/ZDUN13M/Burgmania2010#
Misiek_500V Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 i troche produkcji starszego Miśka !piwkoKlik
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dzięki za fajne spotkanko i dyskusje przy !happybth !happybth
Rekomendowane odpowiedzi