Klubowicze pazdzioch Opublikowano 12 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam wszystkich z regionu. Uważam że najwyższy czas żeby zacząć się skrzykiwać na wspólny wyjazd na BURGMANIĘ 2010. !placz1 !sciana Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 zgadzam się to może rzucę tematy organizacyjne do dyskusji: 1. Kiedy wyjazd?? Ja planuję jechać w piątek, najchętniej rano, ale jeszcze nie wiem jak mój plecaczek będzie miał wolne w pracy, więc wyjdzie w praniu. 2. Z racji tego, że to jest na polu namiotowym, to każdy musi zabrać namiot dla siebie + śpiwór na każdego jeźdźca + ewentualnie jakieś materace/karimaty. Te rzeczy są lekkie, ale zajmują sporo miejsca (też jeszcze zależy kto ma jaki sprzęt) i nie wiem czy nie byłoby sensownie wypuścić jeszcze z naszego regionu auta, który by te większe gabarytowo rzeczy tam zawiózł. Z Łodzi na zlot jest ok 140 km, w sumie niecałe 300, zrzucić się np po 10 zł na paliwo do tego auta i byłby święty spokój Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Co do godziny wyjazdu to ja się dostosuje do większości. Misiek 500v kto by miał jechać tym 4oo?Może jak się nas odezwie więcej to uda sie przy sprzyjającej pogodzie zorganizować jakiegoś spota przedwyjazdowego Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja z ojcem jedziemy we 2 jednym 2oo, więc np jeden może jechać 4oo Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 WITAM. Wczoraj dopisałem moją żonkę która będzie jechała auteczkiem. Jeżeli ktoś chce coś do auta wrzucić to proszę bardzo. Oczywiście do momentu kiedy w aucie będzie miejsce. Czyli kto pierwszy ten lepszy. Pozostaje jeszcze problem kiedy te rzeczy będziecie chcieli dopakować. I tak: WARIANT 1. NA MIEJSCU SPOTKANIA TUŻ PRZED WYJAZDEM.( DLA MNIE LEPSZY) WARIANT2. DZIEŃ PRZED WYJAZDEM W UMÓWIONYM WCZEŚNIEJ MIEJSCU. POZDRAWIAM. A NAJWAŻNIEJSZE JADĘ RANO W PIĄTEK GODZ. (9-10) Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja z ojcem jedziemy we 2 jednym 2oo, więc np jeden może jechać 4oo No to do zobaczyska na Burgmanii. Dasz się karnąć na moim byłym !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 14 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja z ojcem jedziemy we 2 jednym 2oo, więc np jeden może jechać 4oo No to do zobaczyska na Burgmanii. Dasz się karnąć na moim byłym Krzyś , czyżbyś zatęsknił za !scooter !OK Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja z ojcem jedziemy we 2 jednym 2oo, więc np jeden może jechać 4oo No to do zobaczyska na Burgmanii. Dasz się karnąć na moim byłym !OK Skuter: Viadro XL 1000 A nie będziesz się wstydził wsiąść na taką "motorynkę"?? !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja z ojcem jedziemy we 2 jednym 2oo, więc np jeden może jechać 4oo No to do zobaczyska na Burgmanii. Dasz się karnąć na moim byłym Skuter: Viadro XL 1000 A nie będziesz się wstydził wsiąść na taką "motorynkę"?? Cały czas chciałbym Burgmana. W wielu przypadkach jest lepszy od mojego Viadra. No, ale wszyscy wiemy, że nie ma idealnych motocykli !OK Do zobaczyska !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pogoda do pipla więc nie ma opcji spota,a i gadać o jeżdżeniu się nie chce Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 KOLEDZY BĘDZIE DOBRZE. I JESZCZE NIE JEDEN RAZ POGADAMY !OKK , ZABIERZCIE TYLKO DOBRE NAMIOCIKI ŻEBY PODCZAS GADKI NA GŁÓWKĘ NIE KAPAŁO. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A tak swoją drogą - zapowiada się ciut większa ekipka z Łodzi i okolic niż rok temu - ja, Grinku i Zołza !TAZ Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 19 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Już się przejaśnia. Dzisiaj dosiadłem swojego rumaka Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Życzę Wam szerokiej drogi i czekam na opowieści w jakimś PUB-ie po powrocie Odnośnik do komentarza
romarjo Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Przykro mi ale szef nie dał wolnego !bicz ale życzę wam dobrej zabawy przy !bicz Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 romario będzie toast za ciebie i wszystkich z wypadu na Jasną Górę !bicz . Obiecuje Cyklon jak najwięcej zapamiętać ale tutaj może być trochę trudno bo jak będę jak !bicz to wiesz jak to jest !OK Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Poprosimy żonę Zduna13m żeby nam wszystko opowiedziała po powrocie !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ale ona też jeszcze bardziej niż ja !tut pażdzioch jak chcesz jej dorównać to musisz niezły podkład sobie zapodać. Podobno rosół z kury jest OK> Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Propozycja.Może w niedzielę o 10 spotkamy się przy okazji dnia dziecka i obgadamy wyjazd na Burgmanię !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 29 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wielka szkoda ale tym razem ja nie mogę. ZAWODY CÓRKI !YES. Będę śledził ustalenia na forum. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja niestety wyjątkowo w niedzielę pracuję !OK Odnośnik do komentarza
sajd Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Kurde też bym chętnie śmignął z plecaczkiem ... tak jak i na jasna górę... niestety mój ślub krzyżuje plany zostało 2-tyg.wolności a zarazem masa spraw związanych do załatwienia... i chyba bede zmuszony odpuścić tym razem... już wam zazdroszcze Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Sajd. Kiedy masz dokładnie ten ślub ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Koledzy proponuje miejsce spotkania i startu: Centrum handlowe M1 piątek około godz 11.00. Każdy zainteresowany niech potwierdzi, żeby było wiadomo na kogo czekamy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jestem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi