Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

Trzeba w czwartek zapić tą czarną passę !happybth bo za miesiąc "Burgmania 2010" i trzeba być na chodzie i w jednym kawałku , pamiętaj że zdrowie jest tylko jedno a moto to rzecz nabyta . !happybth

ps: Dobrze że miałeś odpowiednie ubranko , bo ja kiedyś po podobnej akcji jeszcze na Jawie 350 tylko w zwykłym ubraniu przez kilka miesięcy dochodziłem do formy. !happybth

Właśnie wróciłem ze szpitala ja i hondka w podobnym stanie czyli poobcierany ale bez złamań. A taki ładny dzień .........

No to ładnie... Ja nie wiem co się dzieje, to normalnie jakaś czarna seria... tfu... tfu...

Dobrze że się tylko poobcierałeś i kości całe.

Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę.

• Klubowicze

Piro, co się stało? !happybth

Mam nadzieję, że szybko się pozbierasz !happybth

Się poślizgnołąłem jakiś debil zahamował (cały snur samochodów zahamował a ja się zagapiłem) na wisłostradzie przed tunelem ja na chwilę straciłem koncentrację dohamowanie uślizg przedniego koła a dalej to już ślizg - miałem ochrniacze na kolana więc spodnie podarte a kolana całe kurtka przyjęła na siebie dużą część siły drapiącej trochę się podwineła i biodro wytarte. Usg i RTG x 6 stwierdzili że nic nie złamałem. Generalnie wypuścili mnie ale coś mnie łeb nawala nie wiem czy jeszcze na chwilę tam nie wpadnę.

• Sympatycy

No to wracaj do zdrowia.

Ja pomimo ponad 2 tygodni od szlifa nadal "czuję" biodro (lekka

opuchlizna i kolory tęczy).

Nie zazdroszczę Ci najbliższych dni, bo wiem dokładnie co to znaczy...

Co za cholerny pech w tym sezonie !happybth

pzdr

Właśnie wróciłem ze szpitala ja i hondka w podobnym stanie czyli poobcierany ale bez złamań. A taki ładny dzień .........

Wszystko się powoli pozbiera. Najpierw daj sobie luz i sam wykuruj. O ile pamiętam ujeżdżałeś Burgi 250 a piszesz "hodka". To chyba nie objaw wstrząśnienia? !happybth Sam dojechałeś do domu czy laweta?

Szczęście że nie trafiłeś w nic twardego a ciuchy spełniły swe zadanie. Kuruj się a potem szykuj maszynkę.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
O ile pamiętam ujeżdżałeś Burgi 250 a piszesz "hodka". To chyba nie objaw wstrząśnienia?

Piro przesiadł się ostatnio na moto !happybth

nowych plastików dla Twojego skuta  !happybth

Duzo plastików w biegowcu to nie ma !happybth

O ile pamiętam ujeżdżałeś Burgi 250 a piszesz "hodka". To chyba nie objaw wstrząśnienia? 

Piro teraz ładną honddzinę, biegówkę ujeżdża ;) Szkoda sprzęta ale najważniejsze zdrowie. Jeszcze raz zdrówka

edit: Orzech mnie ubiegł z wyjasnieniem !happybth

• Sympatycy

Nicto .... szykuj grylla i duuużo węgla drzewnego bo Valdiemu mają zdjąć gipsa i nie będzie u kogo spotów robić !happybth

Cale szczescie w nieszczesciu ze nic wielkiego sie nie stalo.

Moze ktos odprawi jakies egzorcyzmy, mamy jakiegos szamana??? Kiepki poczatek tego sezonu.

• Klubowicze

Wylecz głowę, przy okazji psyche a reszta jakoś sama dojdzie do siebie.

Na moto to chyba crash-pady zabezpieczają sprzęta - jak się je zamontuje.

Trzeba uważać. Mi wczoraj przed samym nosem skręcił 4oo jednocześnie wrzucając kierunek. Ledwo wyhamowałem. Trzeba uważać.

Zdrowiej Piro !!!

Pozbierać to już pozbierałem wszystko co zostało na jezdni za wyjątkiem skóry...

Do szpitala na SOR pojechałem oczywiście na moto... przyszedłem po kawałek bandaża a wyszedłem kilka godzin później... w sumie szkoda że nie dają fotek.

Na grilla bardzo chętnie bym zaprosił ale gdzie?? na balkonie marna sprawa !happybth Cóż szukam części dzwonię zamawiam jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia złoże sprzęta - nie będzie jeszcze taki ładny jak był ale do jazdy przynajmniej- ale na czwartek się raczej nie wyrobię

Najbardziej mnie wkurza to że zaraz przed glebą go zarejestrowałem, opłaciłem, jutro kurier przynosi nowe oponki zamówione w zeszłym tygodniu.... a na uczelnie jechałem tylko po jakąś głupotę....

Piro, biedaku i ciebie dopadło !happybth - ale jak to się mówi - Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz - i wcale się nie wymądrzam... po zeszło rocznym szlifie sam jeżdżę o wiele spokojniej... W psyche zostaje to już na zawsze !happybth

A tak poza tym to zdrowiej chłopaku !happybth a Hondzię się wyklepie i tryśnie nowym lakierkiem jakby co (tutaj przewaga moto nad skutem... !happybth ).

Kuruj się przede wszystkim !happybth Dobrze, że finał taki a nie inny!

Trzeba było na "plastikowym skutrze" jeździć, a nie biegów się zachciało ;P

Honda do garażu i jak zdrowie w 100% powróci to siadaj na skuter!

Ech co tam , pech to pech !happybth .

Wracaj do zdrowia a sprzęta zrobisz , spokojnie .

Pozdrawiam i szybkiego powrotu na drogi !happybth bo pogoda idzie !happybth .

Gość radiolog
na chwilę straciłem koncentrację dohamowanie uślizg przedniego koła a dalej to już ślizg

Usg i RTG x 6 stwierdzili że nic nie złamałem.

No i dobrze,że teraz montują częściej ABS w motocyklach, dekoncentracja nie wybacza na 200 tak jak na 400

No to po 6 usg to od tego żelu napewno Ci skóra zjędrniała :D