Gość bogdi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 pozycja waga i rodzaj silnika !w00t http://derbi.katalog-motocykli.pl/motocykl...-boulevard-125/ Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ale chyba czegoś tutaj brak !w00t linka, etc.... EDIT: O teraz już wszystko OK !w00t Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Burgman 650 to obecny król wśród skuterów. Gigantyczna jak na skuter wielkość poparta jest ogromnym dwucylindrowym silnikiem o pojemności 638 cm sześciennych. Dostarcza to 55 koni mocy co teoretycznie pozwala na osiągnięcie 200 kmh. Kurcze, nie wiedziałem, że mam takiego potwora!!! !happybth !happybth !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Silnik widlasty???????????? 300 kg??????????? Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 5 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A ta 150-tka ma 2 wydechy NADUŚ Niektórzy tworząc strony informacyjne kopiują niewłaściwe opisy, a inni zdjęcia. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Burgman 650 to obecny król wśród skuterów(...) Od okresu dluzszego niz 2 lata juz nie jest "krolem" !happybth ... GP800 ma ponad 200 ccm wiecej !happybth ... Edit: "Krol nadwagi" i "krol strat w przeniesieniu napedu" to moze tak !happybth ... Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 DUŚ, DUŚ.. Rozbroił mnie opis: "Pod siedzeniem znajduje się olbrzymi schowek" (4. akapit).. Ale tak to już jest, jeśli w szlifierce pod kanapą mieści się zdjęcie dziewczyny i dwie pięciozłotówki !happybth Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Od okresu dluzszego niz 2 lata juz nie jest "krolem" ... GP800 ma ponad 200 ccm wiecej !happybth ... A to mały Królik Włoski z „ciągotami” w kierunku Watykanu !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi