Gość tmalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dziękuje serdecznie Panu Krzysztofowi (Krzytro) za pomoc z urwanym mocowaniem kufra dzisiaj. do zobaczenia na mieście !happybth pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dziękuje serdecznie Panu Krzysztofowi (Krzytro) za pomoc z urwanym mocowaniem kufra dzisiaj. Urwał do końca?????????? Odnośnik do komentarza
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To jest ktoś kto mówi do Krzytra per Pan? Mówi się Pan Rozrząd Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wiedziałem że mogę na was liczyć,ale to nie był rozrząd w fokusie tylko mocowanie bagażnika w skuterze Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Widze Krzysiek, ze ostro pracujesz nad wlasnym PR ... Czekaj, jeszcze troche i chlopaki zapomna ... Odnośnik do komentarza
Gość tmalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 dobry PR to podstawa Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 dobry PR to podstawa !happybth Urwana podstawa !happybth .............................. od kufra Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Urwał do końca?????????? !scooter Hahahahahaha aż monitor oplułem. Teraz już wiemy gdzie jeździć z pilnymi naprawami !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi