Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2016 W piątek niestety nie mogę więc w czwartek i tak chyba przyjadę do C66 na tradycyjną herbatę. Może nie odwołujmy spotu. Kto chce i może w czwartek zapraszam.
padre Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dobry pomysł Piootr, jadę i tu i tu A dla zainteresowanych mój hymn to: Zarąbisty kawalek: ) Na 2oo manetka sama się zamyka; ) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 31 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2016 Wstępnie pisze się "piątkowo" karnawałowo bo w czwartek nie zdąże dojechać.
BladeRunner Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Jest opcja że pojawię się jutro na chwilę lub dwie
kazak Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Jest opcja że pojawię się jutro na chwilę lub dwie a ja myślałem że to już ustalone ;-) - znaczy na stówę ;-) ja też będę ;-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2016 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2016 Dla przypomnienia... Spot czwartkowy jednorazowo i wyjątkowo przeniesiony na piątek. Godzina bez zmian. Oczywiście jeśli ktoś chce i dziś w czwartek przyjechać do C66 to nie widzę przeciwwskazań
kazak Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 to jutro nawet chyba lepiej - bo ma być pogoda - więc można przytoczyć sie na 2oo ;-)
BladeRunner Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 To ja niestety out piątki u mnie nie istnieją
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2016 Dla przypomnienia... Spot czwartkowy jednorazowo i wyjątkowo przeniesiony na piątek. Godzina bez zmian. Oczywiście jeśli ktoś chce i dziś w czwartek przyjechać do C66 to nie widzę przeciwwskazań Ja się melduję jutro o 19-ej , a dzisiaj jak czas pozwoli też podjadę chociaż na chwilkę
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2016 To ja niestety out piątki u mnie nie istnieją Nie pękaj. Przyjeżdżaj dziś. Ktoś zawsze będzie. No ja się wybieram. Na tak kameralnym, trzyosobowym spocie jeszcze nie byłem. Pogadaliśmy, napój wypiliśmy. Sobier, Długi i ja. Dobrej zabawy jutro.
Tatko Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Jacuś Ania dziękuję za słodkości Jrek za magnesy Wszystkim źe byli i do następnego. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2016 Towarzystwo ostatkowe przybyło, było milutko. Do następnego. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2016 Alle zajefajny spocik dzisiaj wyszedł Dzięki Wam za super rodzinną atmosferę i wszystko na pełnym luzie, bo nikomu tym razem nie było śpieszno. Jacuś słodkości pierwsza klasa, Irek z Tobą głodu się nie zazna Mariusz jeszcze raz dzięki za transport. KAROLINKO czekamy na Twoje podsumowanko PS. Tak wogóle to wiosna już gościła na stołach czyli tuż tuż i będzie jazda...
Maruda Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki wszystkim za nietypowego bo piątkowego spota było miło i wesoło były słodkości od Ani i Jacka I magnesy od Iraska dzięki
Klubowicze El Diablo Opublikowano 5 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki za miłe spotkanko i przekąskę.Była nas całkiem liczna grupa. Basi i Jankowi za podwózkę do bazy. Do zobaczyska !
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lutego 2016 Administrator Opublikowano 6 Lutego 2016 Piątkowo karnawałowy spot był trochę inny niż zwykle... bo było słodko (dzięki Jaco/Ziuta), upominkowo/głodowo (THX Irasko) a i jadła nie brakło . Była też końcowa przemowa arturas'a, która zamyka akcje Szlachetnej Paczki. Szczegóły na zlocie *Burgmania 2016* w czerwcu. Dzięki wszystkim za wczorajszą frekwencje... czasem C66 robi się już dla nas za ciasne Do następnego...
Sympatycy irasko Opublikowano 6 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki za mega fajnego spota. Ten luz piątkowy przełożył się na atmosferę. Była pizza, piwko, słodkości i dobry humor. ...może to dobry pomysł, aby raz na jakiś czas zrobić spota w piątek i nie myśleć, że jutro do pracy? ?
marycha Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Dziękuję również wszystkim za miłą atmosferę, głoda oraz pyszne faworki Może faktycznie pomysł z piątkiem od czasu do czasu to dobry pomysł
Gość Dawid181 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Ale fajnie macie ? takie rodzinne spotkanka. Ja byłem u Was w czwartki pokręciłem się,obejrzałem sprzęty i zawinąłem się.
Tatko Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Witaj Dawid 181 nie macie tylko mamy,ja na początku też byłem z lekka onieśmielony ale w doborowym Towarzystwie minie nie oglądaj maszyn tylko śmiało podchodź. Pozdrawiam.
Gość Dawid181 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Troszkę za cienki w uszach ze swoją 125-tką jestem ? teraz to juz z dwoma Pcx-em i Tricity.
kordziuk Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Dawid a podejść piątkę przybyć no taka tradycja Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Basiu a fotki tych co gasza światło nie wyszły Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Wyszły, wyszły proszę bardzo ci panowie wczoraj pomagali zamykać drzwi w C 66
kordziuk Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Coś pięknego nic dodać nic ująć ? Rycerzy trzech...... ?
Rekomendowane odpowiedzi